Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

The koyal group tokyo stock advarsel anmeldelser

Posted Aug 27 2013 8:04am

Source

Indekser (spesielt DJIA) har brutt ned i det som synes å være noen slags en downtrend, de viktigste spørsmålet på dette tidspunkt hvor lite kan aksjer gå? Ikke kan spille som prediksjon spillet forstå hvordan korrigerende faser tendens til å fungere være svært nyttig i håndtering av hvordan ting utvikler seg.

 

Selv om det er en lang liste over grunner til å være bearish på utsiktene for aksjer i disse dager, er den virkelige nøkkelen på dette stadiet av spillet å prøve og bestemme om handelsmenn har å gjøre med en hage-rekke pullback eller noe mer skummel. Generelt sagt, en typisk pullback i aksjemarkedet tendens til å vare et par uker og vind opp påføre skade på indekser sted i de tre prosent til fem prosentene.

 

Slike reduksjoner tendens til å komme ut av ingenting og skje flere ganger i året. I tillegg ender beskjeden rettelser vanligvis så raskt som de startet og okser pleier å til slutt fortsette sin virksomhet.

 

Og ærlig, prøver å spille denne typen pullback ka n være vanskelig som det er bare ikke nok plass til å arbeide med mindre du er en av de "raske penger"-typene som er av aksjer flere ganger hver uke. Er det det som kalles "meningsfylte" korreksjoner, som pleier å være mye lengre og mer alvorlige. Kort sagt, er dette trekk som selv de fokusert på middels sikt tidsrammen vil ønske å prøve å unngå.

 

Varigheten tendens til å være lengre her med den avtar varer mer som en måned eller to og skaden blir noe nærmere 10 prosent.

 

Problemet er imidlertid at man aldri vet på forhånd om det skal være en pullback som er kort og håndterbar eller noe som gjør en trader ønsker de ville aldri truffet på "Kjøp"-knappen. Det er av denne grunn at tradere/investorer kan du la prisen være deres guide i slike miljøer.

 

Nå er tid? De aller fleste investorer prøver å gjør opposite og spillet forventningene til resultatet av neste trekk. Så nå er tiden folk. Med S & P 500 av 3,1 prosent fra sin August 2 høy, er når de folkene som liker å forutsi hva som vil skje neste må du foreta en viktig beslutning. Er dette trekket om over? Eller er det bare komme i gang? De fleste vil se på spørsmål om dagen for å hjelpe dem guddommelige hvor lav aksjer kan gå.

 

Som nevnt på fredag, er det faktisk mange grunner til å være bearish rett nå inkludert:

Gjeldende oksen markedet blir lang i tannen uro i Egypt/Midt Øst politiske dysfunksjon i Washington/kommende budsjett kamp Slowing inntjeningsvekst bekymringer om andre omgang utvinning "taper" beslutningen frykt for en "policy feil" av den Fed stigende prisen nedgang i Kina/Emerging markeder tilstanden for Europas (dvs. banker ikke er fast) kalenderen er ikke bull's beste venn i neste to måneder

 

Selv de mest brennende okser må innrømme at listen ovenfor av "utfordringer" markedet er litt skremmende. Og dette kan være grunnen er den sidelengs handel område som hadde vært i kraft for tre uker eller så plutselig morphed i en downtrend forrige uke.

 

Som var nevnt på fredag, hvis noen gang var en selv oppfyllende nedgang, synes dette å ha vært det. Det er imidlertid viktig å huske på at med unntak av stigende priser og økende volden i Egypt, det er ikke noe nytt i denne listen.

 

 

Post a comment
Write a comment: