Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Nep belastingaangiften zou op stijging vanwege SC hacken , abney associates informational data online - goodreads

Posted Mar 07 2013 12:11pm 1 Comment

 

http://www.goodreads.com/topic/show/1240051-nep-belastingaangiften-zou-op-stijgi
abney associates informational data online

25 Tot 30 belasting filers hebben contact opgenomen met de SC Department of Revenue, geloven dat zij zijn slachtoffer van identiteitsdiefstal als gevolg van het hacken van het Agentschap vorig jaar.

Dat aantal is waarschijnlijk om te groeien als meer Zuid-Carolinians bestand hun belastingen.

"Veel meer mensen kunnen worden beïnvloed. Ze gewoon niet weten het nog, met uitzondering van de vroege filers,"zei Paul Stephens van Privacy-rechten, een in Californië gevestigde non-profitorganisatie die voor de rechten en privacy van de consument pleit. "Veel mensen zijn net begonnen na te denken over belastingen."

Een Savannah man die in Zuid-Carolina werkt denkt dat hij een slachtoffer van identiteitsdiefstal. Hij ontving een brief van de IRS, waarschuwen hem dat het Federaal Agentschap voor een BTW-aangifte die zijn naam draagt had ontvangen en was de herziening van de informatie in de terugkeer Feb. 22.

"Ik had niet bewaard mijn belastingen nog, dus het was een grote verrassing," zei hij, toevoegend dat de brief kwam tot zichzelf en een tweede persoon die hij wist niet aangepakt. "(De hacking) is de enige plek waar die mijn sociale zekerheid van komen kunnen."

Hij heeft sindsdien in te dienen kopieën van zijn rijbewijs, sociale zekerheid kaart en andere informatie naar de IRS voor het opruimen van het probleem.

Sofi-nummers, bank accountinformatie en andere records voor 3,8 miljoen belastingplichtigen werden gecompromitteerd nadat een internationale hacker geïnfiltreerd het S.C. Agentschap computersysteem via een onbedorven methode die waarschijnlijk met een kwaadwillige e-mail begonnen, volgens een cyber security expert ingehuurd door de staat. Het is de grootste cyber aanval tegen een regering staat deskundigen zeggen, en kan leiden tot valse aangiften worden geplaatst op de federale en nationale niveau.

Opties zijn beperkt voor degenen waarvan de gegevens heeft gestolen, maar het beste advies is nu bestand belastingaangiften, Stephens zei.

'Bestand zo spoedig mogelijk. De naam van het spel is het verslaan van de fraudeur van aanvrage,"zei Stephens, omdat dat betekent fiscale filers hun rendement zal krijgen alvorens oplichters nep als resultaat gegeven indienen. En voor degenen die een terugkeer niet zijn verschuldigd, verhoogt de kansen federale en overheidsinstellingen belasting zal ingaan op de fraude.

abney associates informational data online

READ FULL ARTICLE:

http://www.islandpacket.com/2013/03/04/2404618/bogus-tax-returns-could-be-on.htm

READ MORE ARTICLE:

http://abneyassociates.org/

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Seriously necessary publish admin great one i bookmarked your internet sheet see you in following website article.

Post a comment
Write a comment: