Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Hong Kong Cruse Associates Accounting Review: Hong Kong rahoitusalan edelleen vakuuttunut Qianhai edut

Posted Feb 26 2013 2:28pm 1 Comment

 

http://www.scmp.com/business/banking-finance/article/1158491/hong-kongs-financia

hong kong cruse associates accounting review

Kehitys voi hyötyä kansainvälisen ja Manner pankit lisää, alan pelätä

Vaikka pankkien katsoa iso hyötyy Qianhai kehittäminen on epäilyksiä muualla siitä, onko suunnitelma hyödyttää, alan tai Hongkongin talouden alalla.

Jotkut ihmettelevät, onko Qianhai, kuten monta kierrosta tiiviimpää taloudellista kumppanuutta järjestely (Cepa) hyötyvät maailmanlaajuinen pankit ja mannermaan yritysten kuin paikallisten välittäjien, rahaston Taloja ja vakuutusyhtiöt.

Viime kuussa 15 pankit saivat tarjota yhdistetyn 2 miljardia yuania (HK 2,46 miljardia dollaria) lainoja yrityksille perustaa itse erityistalousalueella vieressä Shenzhen, jossa Shenzhen hallituksen vannonut 2010 rakentaa "Manhattan of Pearl River Delta".

Vaikka johtajat aikovat käteistä, välittäjät ja vakuutusyhtiöt ajatella toisin. Paikallinen välittäjä, joka haluaa pysyä nimettömänä, ei optimistinen.

"Kuten Cepa monta kierrosta se hyödyttää pääasiassa kansainvälisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden Manner. En ymmärrä miten Cepa eikä Qianhai hyödyttää suuresti Hongkongin kokonaistalouden tai rahoituspalvelualan,"välittäjä sanoi.

Hän huomautti, että vaikka Cepa ehdotti, jolloin hongkongilaiselle futuurit välittäjät perustaa yhteisyrityksiä Manner, vain muutama tällaisten yritysten hyväksyttiin. Sen sijaan monet Manner pankkiiriliikkeet ja rahaston Taloja oli saanut perustettu Hong Kong.

"Qianhai... edut vain 15 pankit mukana ja todellinen tarkoitus on edistää kansainvälistymistä yuan. En näe Peking haluaa Qianhai avulla Hongkongin välittäjien tai muut rahoitusalan yritykset kehittää Kiinassa,", hän lisäsi.

Välittäjä katsoo, Qianhai tulee lopulta ominaisuus-hankkeen ja yritykset, jotka ostaa omaisuutta siellä perustaa toimistoja hyötyvät nousu kiinteistöjen hinnat eikä kehittämällä liiketoimintaansa.

Mutta jokin kaupanvälittäjä taistelevat aggressiivisemmin siivu Qianhai: n mahdollisuuksia. Hongkongin arvopapereiden ammattilaisten yhdistys viime kuussa allekirjoitti sopimuksen työmarkkinaosapuolten Qianhai Shenzhen ja Hong Kong modernin palvelun teollisuuden yhteistyön Zone, Shenzhen viranomaisen tekemään ehdotuksia Hong Kong ja kansainvälisen rahoitusalan yritykset sijoittavat Qianhai.

Christopher Cheung Wah-fung, rahoituspalvelujen alalla lainsäätäjä, joka johti yhdistyksen valtuuskunnan allekirjoittamisesta sanoi, se antaa kertomuksen Qianhai tässä kuussa, jossa esitetään luettelo.

"Hongkongin välittäjät haluaisi perustaa toimistoja Qianhai, jos he saavat myydä osakkeita mainlanders" Cheung sanoi.

Vaikka Hong Kong lainanantajat eivät pysty tarjoamaan lainoja Qianhai yhtiöihin, mutta ei Manner-toimituksellisesti Cheung toivoo välittäjät olla laajempi.

"Jos Hongkongin välittäjien tai muut rahoitusalan yritykset voivat toimia vain Qianhai asukkaat, se ei ole kovin houkutteleva Qianhai on väestöstä vain 800000, joka on samanlainen kuin Sha Tin Hongkongissa," Cheung sanoi.

Cheung sanoi, välittäjät, kuten Qianhai-toimistojen toimia muualla Guangdongin maakunnan ja Manner-hyödyntää isompi allas asiakkaita. "Tämä on, miten voimme kääntää Qianhai kaupunkiin, kuten Hong Kong", hän sanoi.

Vakuutusalan lainsäätäjä Chan Kin-por sanoi, oli ollut ei ilmoitus tähän mennessä mitä Hongkongin vakuutusyhtiöt voisivat tarjota Qianhai.

Beijing avulla ainoa kansainvälinen vakuutuksenantajat, joiden omaisuuden vähintään US$ 5 miljardia toimia Kiinassa, Chan sanoo raja-arvo on liian korkea. Hän toivoo Qianhai sallia Hongkongin yritykset, joka pärjäisi kotimaisten vakuutusyhtiöiden - pääoma 200 miljoonaa yuania - kynnystä toimivat siellä.

"Haluaisimme nähdä Qianhai sallia Hongkongin perustuu vakuutusyhtiöiden kanssa alhaisempi määrä varoja saa toimimaan Qianhai palvelemaan asiakkaita Guangdongin maakunnassa" Chan sanoi.

John Tan, johtaja maailmanmarkkinoille Standard Chartered Hongkongissa on optimistisempi yleisvaikutuksesta Qianhai Hong Kong.

"Qianhai voi muuttua jotain suurta. Se voi tulla ikkuna, joka yhdistää yuania rahaston virtaa offshore-markkinoilla"Tan sanoi. "Shanghain taloudellinen Lujiazui alueella kehittynyt kehittymätön viljelysmaata 1990-luvulla. Näin ollen Qianhai, meidän kannaltamme myös tarjoaa valtavat mahdollisuudet."

hong kong cruse associates accounting review

 

VIEW OTHER ARTICLE:

http://www.good.is/posts/cruse-and-associates-accounting-the-new-anti-money-laun

WATCH THIS PRESENTATION:

http://www.slideshare.net/crusebloss01/cruse-and-associates-accounting-15940886

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
As Charlie Sheen says, this aritlce is â??WINNING!â??
Post a comment
Write a comment: