Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Hass og Associates Cyber sikkerhetsnyheter informasjon: Japans nye Cybersecurity strategi

Posted Jun 16 2013 1:15am 1 Comment

Source

 

Symantecs Internett trussel sikkerhetsrapporten, volum 18, publisert denne siste April, avslørte en 42% økning i løpet av 2012 i målrettede angrep sammenlignet med året før. Utformet for å stjele intellektuell eiendom, er disse målrettet "cyber-spionasje" angrep stadig treffer produksjon sektor, i tillegg til små bedrifter. Mens det kan heve noen øyebryn til de ikke i vet, kan du bli overrasket over å høre at 31% av alle målrettede angrep er rettet mot bedrifter med færre enn 250 ansatte.

 

Mens trusselen om cyber-angrep er økende, investorer er også å se en økning i M & A aktivitet i plass, samt nye selskaper går offentlig. Intels McAfee er kjøper Stonesoft, en finsk nettverk brannmur selskap. Web sikkerhetstjenesten blå pels systemer annonsert sin hensikt å erverve Solera nettverk, en spesialist i store datasikkerhet. I det siste året, Palo Alto Networks gikk offentlig og Cisco er ute etter for å øke sin eksponering til sikkerhetsmarkedet.

 

Det er bakteppe som jeg nylig intervjuet Sourcefire CEO John Becker. Ikke bare gjør John touch på cyber sikkerhet industri og endringene som er forme den i dag, men han beskriver også en rekke Sourcefires nye produkter og andre initiativer.

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Noen er ikke skremt av cyberkrig, de ignorerer faren for det. Dem med dem en klar de ikke merke til at kriminelle og utenlandsk etterretning byråer vakuum opp store mengder tilsynelatende uskyldige, ulike data og veve det sammen til informasjon som kan utnyttes.
Post a comment
Write a comment: