Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Nep belastingaangiften zou op stijging vanwege SC hacken , abney associates informational data online

Posted Mar 07 2013 3:25am 2 Comments

 

http://www.islandpacket.com/2013/03/04/2404618/bogus-tax-returns-could-be-on.htm

abney associates informational data online

25 Tot 30 belasting filers hebben contact opgenomen met de SC Department of Revenue, geloven dat zij zijn slachtoffer van identiteitsdiefstal als gevolg van het hacken van het Agentschap vorig jaar.

Dat aantal is waarschijnlijk om te groeien als meer Zuid-Carolinians bestand hun belastingen.

"Veel meer mensen kunnen worden beïnvloed. Ze gewoon niet weten het nog, met uitzondering van de vroege filers,"zei Paul Stephens van Privacy-rechten, een in Californië gevestigde non-profitorganisatie die voor de rechten en privacy van de consument pleit. "Veel mensen zijn net begonnen na te denken over belastingen."

Een Savannah man die in Zuid-Carolina werkt denkt dat hij een slachtoffer van identiteitsdiefstal. Hij ontving een brief van de IRS, waarschuwen hem dat het Federaal Agentschap voor een BTW-aangifte die zijn naam draagt had ontvangen en was de herziening van de informatie in de terugkeer Feb. 22.

"Ik had niet bewaard mijn belastingen nog, dus het was een grote verrassing," zei hij, toevoegend dat de brief kwam tot zichzelf en een tweede persoon die hij wist niet aangepakt. "(De hacking) is de enige plek waar die mijn sociale zekerheid van komen kunnen."

Hij heeft sindsdien in te dienen kopieën van zijn rijbewijs, sociale zekerheid kaart en andere informatie naar de IRS voor het opruimen van het probleem.

Sofi-nummers, bank accountinformatie en andere records voor 3,8 miljoen belastingplichtigen werden gecompromitteerd nadat een internationale hacker geïnfiltreerd het S.C. Agentschap computersysteem via een onbedorven methode die waarschijnlijk met een kwaadwillige e-mail begonnen, volgens een cyber security expert ingehuurd door de staat. Het is de grootste cyber aanval tegen een regering staat deskundigen zeggen, en kan leiden tot valse aangiften worden geplaatst op de federale en nationale niveau.

Opties zijn beperkt voor degenen waarvan de gegevens heeft gestolen, maar het beste advies is nu bestand belastingaangiften, Stephens zei.

'Bestand zo spoedig mogelijk. De naam van het spel is het verslaan van de fraudeur van aanvrage,"zei Stephens, omdat dat betekent fiscale filers hun rendement zal krijgen alvorens oplichters nep als resultaat gegeven indienen. En voor degenen die een terugkeer niet zijn verschuldigd, verhoogt de kansen federale en overheidsinstellingen belasting zal ingaan op de fraude.

Indienen van valse belastingaangifte is een van de snelst groeiende soorten identiteitsdiefstal, Stephens zei, dit jaar nog verergerd door een federale wet de fiscale-klif-crisis die vertraagd het begin van het seizoen belasting-indient op te lossen.

"De vertraging heeft de fraudeurs een kans krijgen om te springen en bestand voordat de werkelijke belastingbetaler heeft een kans om dit te doen," zei Stephens.

S.C. Department of Revenue ambtenaren zei dat ze het aanbieden van hulp voor iedereen die denkt dat ze zijn identiteitsdiefstal slachtoffers.

"We houden gedetailleerde records van dit soort rapporten en die individuen helpen door middel van onze gegevens schending Assistance-Team op een manier die we kunnen," zei Samantha Cheek, agentschap woordvoerster, verwijzend naar een team opgericht door gouverneur Nikki Haley's office en het Agentschap om te helpen slachtoffers van de inbreuk.

De 25 tot 30 mensen die hebben contact opgenomen met het Bureau hebben gedaan voor een scala van identiteit diefstal gerelateerde redenen, met inbegrip van vragen over hun kredietrapporten en bankrekeningen en voor valse belastingaangiften, zei ze. Het is onduidelijk als de hacken de oorzaak is, zei ze.

Tot nu toe dit jaar, heeft de staat een toename van het aantal frauduleuze staat restituties niet gezien.

"Bij de uitvoering van het nieuwe veiligheidsprogramma, we hopen om te stoppen met extra frauduleuze terugbetalingen van dit jaar wordt uitgegeven" zei ze.

Voor degenen die denken iemand dat misschien een nep belastingaangifte in hun naam hebben ingediend, roept de Department of Revenue hen op te roepen en Help-informatie opvragen. Dat omvat hulp bij het opzetten van een fraudewaarschuwing en een bevriezing van de veiligheid op hun krediet met de drie kredietbureaus, en indienen van een klacht bij de Federal Trade Commission en hun lokale politie. Ze krijgt ook advies over contact opnemen met hun banken als er frauduleuze lasten op hun bankrekening.

Mark Green, woordvoerder van het S.C. kantoor van de Internal Revenue Service zei dat hij geen commentaar geven op de diefstal van de identiteit aan het hacken vanwege federale openbaarmaking wetten gerelateerde. Maar tot nu toe, zei hij, hij heeft niet gehoord van gevallen van diefstal van de identiteit aan het hacken gerelateerde.

abney associates informational data online

READ MORE ARTICLE:

http://abneyassociates.org/

 

Comments (2)
Sort by: Newest first | Oldest first
Wow... Bedankt voor de scoop
Kylie. even though Laura`s artlclee is really cool, last tuesday I got Dodge from making $4603 this-last/4 weeks and just over $10,000 last month. without a doubt its the most-financially rewarding Ive ever done. I began this five months/ago and right away startad bringin home over $82, per-hr. I work through this website, http://www.Cloud65.com
Post a comment
Write a comment: