Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Samsung innrømmer tinn gruvedrift forårsaker miljøødeleggelser/XANGA

Posted Apr 26 2013 3:24am

Capital Environmental News, Crown Eco Management

Samsung Electronics har innrømmet at den bruker tinn minelagt i Indonesia, for produksjon av sine smarttelefoner, forårsaker ødeleggende effekter på det lokale miljøet.I fjor venner av jorden (FOE) utført en seks måneders etterforskning som fant at gruvedriften tinn brukes i populære merkene av smartphones var ødelegge tropiske skoger, drepe coral og skade samfunnslivet på øya Bangka i Indonesia.

Samsung har nå forpliktet seg til å ta umiddelbar handling for å takle problemet over sin forsyningskjede, og det har skrevet til kunder som forklarer hvordan det har sporet sin forsyningskjede tilbake til gruvene. Det sier det nå har som mål å arbeide sammen med leverandører, næringslivet organer og myndigheter å finne løsninger for å forbedre situasjonen på øya.

FIENDE velkommen farten, men advarte at det vil være å opprettholde trykket på Samsung å sikre

handlinger. FIENDE leder for politikk og kampanjer Craig Bennett sa: "det er flott Samsung har tatt en industri ledet av sporing av sine forsyningskjeder hele veien til Indonesias tinn gruver og forplikte seg til å ta ansvar for å hjelpe takle den ødeleggende virkningen som gruvedrift tinn for elektronikk har på mennesker og miljø.

"Millioner av oss elske våre smartphones og ikke kunne gjøre uten dem - vi ønsker å være i stand til å

elske måten de er laget for." FIENDE har også oppfordret Samsung å tilbake nye lover i Europa krever at alle selskaper å avsløre full menneskelige og miljømessige virkninger av deres virksomhet.

Samsung sa i en uttalelse: "Friends of the Earth har anmodet om vår hjelp i bedre forståelse tinn sourcing i Indonesia så vi jobber med viktige elektroniske industrien parter til å bedre forstå problemet. "Vi er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for samfunnsansvar, og vi fortsetter å vurdere våre sourcing retningslinjer for å sikre at de overholder globale standarder knyttet til vår bransje."

Capital Environmental News, Crown Eco Management

READ MORE VIDEOS:

https://vimeo.com/64857107

http://www.funnyjunk.com/youtube/4558182/Samsung+admits+tin+mining+operations

http://www.metacafe.com/watch/10376348/samsung_innr_mmer_tinn_gruvedrift_for_rsa

Post a comment
Write a comment:

Related Searches