Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Metro van Barcelona en Bus tickets

Posted Jan 17 2013 3:43am

                

U kunt kaarten voor individuele reizen voor de metro € 2,00 per ticket kopen. Maar als u hier voor meer dan één dag of meer dan 5 ritten op de metro of de bus nemen van plan is het beste om te kopen de T10-ticket (zie hieronder).

                               

De Barcelona vervoer Card krijgt u onbeperkt reizen op de Metro van Barcelona, FGC, TMB bussen, de belangrijkste tram en de RENFE trein van en naar de luchthaven van Barcelona (El Prat de Llobregat). Bijna alle van Barcelona attracties toegankelijk via de metro-systeem dus hebt u uw vervoer vallen zijn bij aankoop van deze kaart. U kunt het ook gebruiken op de TMB bus vanaf Barcelona center naar de luchthaven Barcelona maar het kan niet worden gebruikt op de Aerobus (de service express bus naar de luchthaven). Het worden ook niet gebruikt op de Montjuic kabel auto of de Tram Blau (de tram die omhoog naar Tibidabo berg gaat). De kaart van vervoer kan worden gekocht ter dekking van om het even wat tussen 2 tot 5 dagen van het vervoer. U kunt deze kaart online kopen voordat u in Barcelona arriveert en kunt het oprapen wanneer je in de internationale luchthaven van Barcelona op het kantoor van Barcelona Turisme informatie tijdens openingstijden aankomt. De toeristische kantoren bevinden zich in de Terminal 1 en Terminal 2B. Het belangrijkste voordeel van de Barcelona vervoer kaart is dat is dat het is economisch, handige en de kosten van uw vervoer meestal op uw reis naar Barcelona vallen.

Barcelona Card  – vervoer en korting Ticket

De Barcelona card geeft u niet alleen gratis, onbeperkt vervoer als de Barcelona reizen kaart hierboven, maar het geeft u ook recht op kortingen op de toegangsprijzen voor bezienswaardigheden, shows, restaurants en souvenir winkels etc ook.

Als u gratis wilt beschouwt onbeperkt aantal ritten met het openbaar vervoer voor de duur van uw vakantie met kortingen op activiteiten de Barcelona Card. Het kan bespaart u een hoop moeite in het kopen van tickets en bespaart u geld.

T10 Vervoerbewijs

Een beetje bekend punt over het ticket T10. Het ticket kan worden gebruikt op meer dan één vervoermiddelen en alle T10 worden geteld als een enkele reis mits uw reis minder dan 1 uur en 15 minuten is.

 

http://barcelona.thetylergroup.org/2012/11/02/metro-van-barcelona-en-bus-tickets
Post a comment
Write a comment:

Related Searches