Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Geëtiketteerd hackers Hacks Hacks vinden voor het gat in de beveiliging van, ref 34933807437 TTG post

Posted May 26 2013 5:16am

Telecombedrijven betrokken die zijn bij een een Amerikaanse betaalbare bieden regering telefoonservice regeling aan die armen verslaggevers gedreigd hebben een hun veiligheidslek in telefoonsysteem Levenslijn kosten met onder of Computer Fraud and Abuse Act gevonden.

Scripps nieuws telefoon verslaggevers klantrecords ontdekt online Levenslijn 170,000 die voor alles wat is nodig identiteitsdiefstal. Ze vroegen om van een interview met TerraCom in YourTel COO, die die Levenslijn telco's verzorgen in bedreigd werden Schenden van het met Computer Fraud and Abuse Act

Biedt regeringsprogramma Levenslijn betaalbare is een voor burgers telefoonservice inkomen met een laag. Vorig aangedrongen FCC jaar dat gegevens Levenslijn verzamelen telefoon gevoelige meer van burgers. Ze zouden moeten niet van de gevoelige gegevens kopieën Behouden.

Scripps nieuws "Googled" of telefoon bedrijven TerraCom in YourTel-Amerika bestanden 170,000 ontdekken you online, die alle informatie die gevoelige identiteit diefstal van een van een cent fluitje maken voor zou dieven bevat.

From Scripps gefilmd verslaggevers hoe ze het proces of documenting tonen gevonden. advocaat From Jonathon Lee bedreigd hacks voor het met beide outfits Telecom computerfraude Schenden go in misbruik Act (CFAA).

Read brief Scripps vertellen schreef een dat "in het downloaden van indringers" werden geassocieerd records gevoelige IP-adressen Scripps met. Hij waarschuwde dat 'for' Scripps Hackers betrokken hebben bij such will go schendingen Computer Fraud and Abuse Act onbevoegde door toegang krijgen in vertrouwelijke computerbestanden bedrijven voor gehandhaafd Vcare in door to door in deze informatie naar digitaal mappen Scripps.

In brief rest van het sloeg "Scripps Hackers" are kennisgevingen kosten voor van inbreuk, Scripps eiste hand over to het bewijsmateriaal, alsmede of identiteit in to bedoelingen hackers go in een dreigt rechtszaak.

Beveiligingsmelding van een TerraCom schending gepost gemeld, "wij voor kunnen vertellen zover of overgrote aanvrager meerderheid go door gegevensbestanden geopend werden Scripps Howard News Service, at jammer dat het vinden we will aanvragers Levenslijn Persoonsgegevens is benaderd door to door eventueel nieuwsdienst in andere ongeautoriseerde personen. "

Lijkt Beweging echter een voor het feit dat Dekmantel bedrijven in warm water beide FCC met zijn. De watchdog zei dat het kon hen onderzoekt in fijne beide 1.5 miljoen tot een voor enkele dollar go schending privacy.

Scripps Indiana dat toegevoegd attorney general's office is gestart met een van onderzoek TerraCom release naar persoonlijke verzoekers gegevens. From Texas attorney general's office is ook op praktijken control will TerraCom in YourTel.

Maar wat is is hoe een interessant onderneming of Computer Fraud and Abuse Act kunt gebruiken om te beveiliging proberen verdoezelen you cock-ups. Dit was openbare geval in terug niet naar Scripps beneden deed, bedrijven zijn maar andere erin hoeveel geslaagd gebreken verdoezelen you hun computer eng met een brief van aan de redacteur m'learned vriend?

 

 

 

Post a comment
Write a comment:

Related Searches