Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

BP Spania Holdings større Clair avgrensningsbrønn program godkjent

Posted Apr 04 2013 5:22am

http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=2012968&contentId=7085428

BP Spain Holdings Press Releases

BP og dens co-venturers Shell, ConocoPhillips og Chevron kunngjorde i dag deres beslutning om å fortsette med en to-års vurdering program for å se på muligheten for å utvikle en tredje fase av gigantiske Clair feltet, vest for Shetlandsøyene.

Første engasjement innebærer et toårig program for å bore fem avgrensningsbrønner. Dette kan øke til mellom åtte og tolv brønner, avhengig av resultatene fra disse første brønnene. Boringen av først godt nylig startet.

Målene for programmet er å gi større sikkerhet på samlede magasinbeholdningen, inkludert deres distribusjon og væske egenskaper; evaluere teknologi for å øke utvinningen fra større Clair; og for å teste muligheten for nye frittstående utbygginger og sammenhengene til Clair Ridge.

Trevor Garlick, regionale presidenten for BP Nordsjøen, sa: "Dette er en viktig milepæl og en ytterligere stor forpliktelse til vest av Shetland av BP og dens co-venturers. Hvis det lykkes, avgrensningsbrønn programmet kunne bane vei for en tredje fase av utbyggingen på Clair - er dette nå en reell mulighet."

Edward Davey, energi og klima endring sekretær, sa: "denne kunngjøringen av BP av en to års vurdering program for større Clair området for vest for Shetland er utmerket nyheter. Det viser bransjens engasjement for å maksimere potensialet i dette området, som kunne holde opp til 17% av vår olje- og gassindustrien forbeholder seg.

"Større Clair beviser det er fortsatt en lang fremtid for olje- og gassproduksjon i Nordsjøen og vil gi tillit til nye rekrutter at industrien tilbyr en karriere for livet."

John Hayes, energiminister, sa: "større Clair er svært betydelig som det forsterker for vest for Shetland som et viktig område for framtidig olje- og gass utvikling.

"Regjeringen arbeider ekstremt hardt for å sikre olje-og gass har den tillit og sikkerhet som det er behov for å investere, å gi Storbritannia en kilde til energisikkerhet og jobber i årene som kommer."

Den innledende investeringen i avgrensningsbrønn programmet vil være større enn $500 millioner brutto.

BP Spain Holdings Press Releases

READ MORE ARTICLES:

http://www.bpspainholdings.com/

 

http://www.quora.com/Jazon-Mertz/BP-Holdings-Barcelona  

Post a comment
Write a comment: