Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

BP HOLDINGS: Bly Report recommendation to reality

Posted Nov 21 2012 5:17am 1 Comment

http://www.bp.com/extendedsectiongenericarticle.do?categoryId=9044263&contentId=

Umiddelbart etter Deepwater Horizon-ulykken i Mexicogolfen, spurte BP sin mest hovedverneombudet profesjonell, Mark Bly, å lede en etterforskning knyttet til årsakene til hendelsen og gi anbefalinger for å hindre slike ulykker skjer. Undersøkelsen førte til 26 anbefalinger for å redusere risikoen i BPs boreoperasjoner. Siden rapporten publikasjon i 2010, har BP tatt en betydelig fremgang i å implementere disse 26 anbefalinger. BP Magazine finner ut mer

I september 2010, fire måneder etter at Deepwater Horizon-ulykken i Mexicogolfen, utgitt BP sin Deepwater Horizon Accident Investigation Report, kjent som Bly Report, som konkluderte med at ulykken skyldtes en kompleks, sammenhengende serie av feil som involverer flere parter.

Rapporten var et verk av en undersøkelse ledet av BPs sjef for sikkerhet og drift, Mark Bly, og besto av mer enn 50 tekniske og andre spesialister, hentet ikke bare fra BP, men også bredere energibransjen.

Teamet gjort 26 anbefalinger som er spesifikke for boring, med sikte på ytterligere å redusere risikoen. Akseptere alle disse anbefalingene, BP forpliktet til gjennomføringen tvers av sin globale boreoperasjoner og anbefalingene er nå i ferd med å bli implementert i brønnen design av ingeniører og driftspersonell.

At gjennomføringen er overvåket av den globale brønner organisasjon (GWO), etablert av BP i april 2011 for å legge til rette for en sterkere, sentralisert og standardisert tilnærming til alle BP-opererte brønner aktivitet. "Vår oppgave er å levere trygge, kompatibel og pålitelig brønner for BP," sier Richard Lynch, leder for GWO. "Vi må være veldig tydelig om det arbeidet vi gjør og de risikoene som er involvert, og har planer på plass for å håndtere disse risikoene.  

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Simply, admirable what you have done here. It is pleasing to look you express from the heart and your clarity on this significant content can be easily looked. Thanks for sharing...
Post a comment
Write a comment:

Related Searches