Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Micron Associates: IT’S ALL ABOUT YOUR HEALTH

Posted Jan 04 2013 7:09am

 

http://www.slideshare.net/satolc/nee-tegen-oefening-verbranden-van-vet-micron-as

 

Micron Associates

Nee tegen oefening! Verbranden van vet, Micron Associates zei

 

Wat als u kon vet te verbranden zonder ooit naar de sportschool? Het klinkt ook goed om te worden waar en de meeste mensen denken dat het is. Maar het is niet! In feite, is het mogelijk om te vermageren zonder te oefenen. Je hoeft alleen te weten hoe. Verlies van het gewicht zonder oefening is mogelijk omdat uw lichaam vet brandende mechanismen in het heeft. Door het volgen van enkele eenvoudige tips kunt u de prestaties van deze mechanismen optimaliseren, en je kunt afvallen zonder te oefenen. Uw metabolisme is een mechanisme dat calorieën verbrandt zodat u energie. Wanneer het hoog is, kunt uw stofwisseling branden honderden of duizenden calorieën per dag; zowel uit het voedsel dat je eet en lichaamsvet. Als u afvallen zonder te oefenen wilt, moet u om lichaamsvet te verbranden. Dit zal niet gebeuren als je voortdurend hoog-calorie voedsel eet. U kunt gemakkelijk honderden calorieën uit uw dieet snijden door het vermijden van de volgende levensmiddelen: Witte koolhydraten – deze omvatten witte bloem, suiker, pasta, brood, rijst, enz… Maaltijden die deze voedingsmiddelen bevatten zijn hoog in koolhydraten die spike uw bloedsuikerspiegel en omzetten in vet. Frisdrank en vruchtensappen – een honkslag kan frisdrank kunt houden overal van 100-200 calorieën. Dranken die niet 100% vruchtensappen hebben ook honderden calorieën in elke portie.

 Snacks-aardappels, chips, popcorn, koekjes, ijs en snoep zijn enkele van de hapjes die u vermijden moet als u wilt om vet te verbranden zonder uitoefening.Dit betekent niet dat je moet niet helemaal; snack in feite, veel diëtisten aanbevelen snacking. Maar de snacks vanaf volle granen, fruit en groenten moeten worden gemaakt.

Bewerkte voedingsmiddelen-Vermijd eten verwerkt voedsel zo veel mogelijk. Deze voedingsmiddelen bevatten naast hoog in zout en koolhydraten, vrije radicalen en toxines die uw stofwisseling en de spijsvertering vertragen.

Ga er niet vanuit dat je hoeft te verhongeren jezelf om te verliezen van gewicht zonder te oefenen. Het is niet waar of gezond. Wat u hoeft te doen is te voorkomen dat voedsel dat toevoegen aan uw gewichtsprobleem en brandende lichaamsvet onmogelijk maken.

 Eet rechts, Burn Fat

 Boven zijn voedingsmiddelen die meer vet in je lichaam. Hier zijn voedingsmiddelen die als gegeten regelmatig, zullen eigenlijk maken je lichaam sneller vet te verbranden:

                Hete specerijen-gember en cayennepeper kunnen stimuleren uw stofwisseling. U kunt deze kruiden toevoegen aan het voedsel dat je eet of nemen ze in capsule vorm. Vergeet niet om hen met voedsel om uw maag verstoren.

                Citrus Fruit-sinaasappelen, citroenen en Grapefruits zijn rijk aan vitamine C. Naast de bestrijding van vrije radicalen en verbetering van uw immuniteiten, lost vitamine c vet zodat het niet in je lichaam opgeslagen krijgen.

                Drink Water – Water uw spijsvertering verbetert, spoelt toxinen uit uw systeem, en houdt je metabolisme hoog opgelopen. 8-10 Glazen per dag drinken.

Eiwit & Fiber-levensmiddelen met eiwitten en vezels langer om te verteren zodat ze helpen u gevoel volledig langer duren. Naast het onderdrukken van uw eetlust, vereisen levensmiddelen met eiwitten en vezels uw metabolisme te verbranden meer calorieën als uw lichaam ze verteert.

Groenten-hoog in vitaminen, voedingsstoffen, antioxidanten en vezels; groenten zijn een must-eten als u wilt afvallen zonder te oefenen.

Vet branders – de beste vet branders hebben ingrediënten die aanzienlijk uw stofwisseling verhogen. U zult branden honderden calorieën per dag door het doen van weinig meer dan slikken de pillen.

 Echter, niet alle vet branders zijn gemaakt gelijk. Om te vinden de vetverbrander die geschikt is voor uw individuele behoeften, kunt u lezen een grondige herziening bij Micron Associates.

Uw lichaam heeft de mogelijkheid om vet te verbranden en u kan helpen. Vermijd hoog-calorie, hoge-carb voedingsmiddelen. Eet voedsel dat gezond en vet te verbranden. Afvallen zonder oefening is niet onmogelijk, wanneer u volg deze bewezen tips.

Micron Associates

 

Post a comment
Write a comment:

Related Searches