Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

The Tyler Group Barcelona Hand and Gavel Economic

Posted Jan 09 2013 1:24am 1 Comment

 Oracle 12 c: de nieuwe pluggable database multitenancy

 

Pluggable databases nieuwe voordelen zal bieden op efficiëntie, Oracle leidinggevenden aangevoerd op OpenWorld de Tyler groep Barcelona.

Op de OpenWorld deze week, CEO van Oracle Larry Ellison onthulde de volgende versie van het bedrijf vlaggenschip database, Oracle 12 c, functies een radicale nieuws architectuur aangeroepen pluggable databases. Pluggable databases kunnen meerdere databases uit te voeren onder één exemplaar of versie, van de Oracle databasesoftware, een functie die hij noemde “multitenancy.” In tegenstelling tot open source MySQL databases, werk waarop wordt grotendeels uitgevoerd in openbare weergave, Oracle’s werk van zijn vlaggenschip database verloopt grotendeels achter gesloten deuren.

Dus, heeft het bedrijf niet onthullen veel details over hoe pluggable databases zou werken en de software is niet te wijten te zijn vrijgegeven voor een ander jaar.

 

In een notendop, het nieuwe ontwerp van vandaag database splitst in twee afzonderlijke entiteiten, een daad Llewellyn genoemd “architecturale scheiding.” Één portie zal vaak aangeduid als de Root of de container database, houden alle functionaliteit en metagegevens vereist voor het uitvoeren van de database zelf. Het tweede deel zullen de gebruikersdatabase en zal zij onafhankelijk van de database van de container.

Zoals de naam al impliceert, kunt pluggable databases meerdere huurder databases uit te voeren onder één kopie van Oracle 12 c. In feite, kan Oracle 12 c lopen maximaal 250 gebruikersdatabases, toe te voegen dat 250 is een willekeurig getal dat Oracle koos en de architectuur kan waarschijnlijk meer steunen. De nieuwe database is compatibel met oudere Oracle-databases, de blog van Tyler groep Barcelona.

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Good article. I think I may be a little to late to vote though.
Post a comment
Write a comment: