Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Review of Hendren Global Group Articles: Verzonnen oorlog tussen de generaties | Yudu

Posted Apr 23 2013 6:12am

 

http://free.yudu.com/item/details/848577/Review-of-Hendren-Global-Group-Articles

 

Review of Hendren Global Group Articles- Tijdens de grote gezondheidszorg vechten vertelde het recht oudere Amerikanen dat Obamacare was grijpen geld uit hun Medicare en aan jonge mensen geven. Nu vertelt het jonge werknemers dat Medicare en sociale zekerheid hun take - home pay ter ondersteuning van de gepensioneerden zitten rond het zwembad zijn aftappen.

 

Het verhaal, het lijkt erop, verplaatst van het jonge nemen van de oude het oude nemen van jongeren. De één constante hier is het motief: om af te zwakken publieke steun voor de overheid programma's aanbieden van Amerikanen een modicum van economische en gezondheidszorg veiligheid.We kunnen het er allemaal over eens dat recht uitgaven moet worden opgenomen. Het "hoe" van het is een grote vraag. Maar het antwoord kan niet tussen de generaties oorlogvoering. En het hoeft niet te worden.

 

De verhaallijn van de jonge ontdaan door hun oudsten heeft veel tractie gekregen. Getuige deze kop op Charlie Cook's National Journal kolom: "Democraten risico Alienating jonge kiezers door tegengestelde bezuinigingen in uitgeven recht."

 

Cook verwees naar vele liberalen klachten over de voorgestelde begroting President Obama, die zou snijden recht uitgaven door ongeveer 800 miljard dollar meer dan 10 jaar. Onder andere dingen, zou het plan vragen Medicare begunstigden, met name de well-to-do, om meer te betalen. Meest controversiële, zou het veranderen van sociale zekerheid inflatie formule op een manier die tot kleinere verhogingen van de kosten van levensonderhoud leiden zou.

 

Obama de begroting zou beginnen te corrigeren van het gebrek aan evenwicht in de berekening van het Urban Institute tot uiting dat Washington zeven keer zo veel per oudere Amerikaanse omdat daarin per kind doorbrengt. Het zou verhogen uitgaven aan onderwijs, op infrastructuur, op onderzoek, op de werkgelegenheid--programma's gericht op het stimuleren van een economie die is niet zo vriendelijk aan jongere werknemers.

 

Dit kan dus, en dat is geen slechte zaak. Het probleem met dit gesprek is dat wordt vermeden dat de echte reden dat we het hebben. Ja, moeten Medicare kosten beperken. En wijziging van de maatregel van de inflatie in de sociale zekerheid--een programma dat is Heilige gemalen vele liberalen--zou een aanvaardbaar, als pijnlijk, concessie in begroting gesprekken.

 

Maar de oorsprong van deze valse oorlog tussen de generaties is niet zozeer hoe de begroting taart per leeftijdsgroep wordt verminderd. Het is de grootte van de cirkel.

 

Jaar van roekeloze belasting-snijden heeft gegeten weg de inkomsten beschikbaar om vele nationale eisen te voldoen. Dit was de grote reden voor belastingverlaging. Als u verkleinen regering wilt, conservatieven hield zeggend, moet u afgesneden haar uitkering.

 

 

Source:

http://www.realclearpolitics.com/articles/2013/04/18/trumped-up_war_between_the_

Watch here:

http://www.authorstream.com/Presentation/ashleia17-1779736-verzonnen-oorlog-tuss

http://www.powershow.com/view/3cf397-MWZkN/Review_of_Hendren_Global_Group_Articl

http://www.dailymotion.com/video/xz8f6d_review-of-hendren-global-group-articles-

http://www.slideshare.net/kejjzbreezy/review-of-hendren-global-group-articles-ve

 

Post a comment
Write a comment:

Related Searches