Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Newport International Group Reviews, Instagram mote: Sylvia Nguyen | Slideshare

Posted Mar 16 2013 7:44am 1 Comment

http://www.slideserve.com/aizzenmaurer/newport-international-group-reviews-insta

 

Newport International Group Reviews

Les hashtags brukes av 21-åringen Sylvia Nguyen (www.instagram.com/sylvia79) for å identifisere hennes Instagram bilder, og du får en uhyggelig følelse at du har kommet til Paris Fashion Week. Nguyen, som grunnla en arkitektur konsulentfirma i Vietnam og nå studier business ved Boston University, elsker unapologetically posh mote. Og likevel, til tross for disse designbutikkene, Chanel, Dior, Valentino-Nguyen ser ut for mer enn en logo når hun butikker. Etter å ha tatt en cyber turneen hennes skapet på Instagram, hadde vi noen spørsmål.

 

Q. du nyte tydelig store navn designere. Hva er appellen av high-end varer for deg?

 

A. high-end varer til meg er kunstverk. Det er grunner for deres pris og sjeldenhet. Jeg vil ikke kjøpe noe fordi det er merkede; Jeg kjøpe det fordi jeg setter pris på design, stoff og håndverk. Også fordi det gjør hjertet mitt hopper over en beat.

 

Relatert

Instagram mote: David Maes

 

Q. husker du det første store designer stykket som du kjøpte?

 

A. jeg vil si en Chanel kjole. Det fanget mitt øye, fordi det var så stilig og elegant stykke, men det gjorde ikke gjøre meg ser 10 år eldre. Fuchsia farge var helt fantastisk, og myke glitrende stoffet gjorde det behagelig å bære. Jeg var veldig sjenert med det først, som å ha en forelsket i en filmstjerne. Når det gjelder shopping, jeg ikke la meg selv bli forelsket før jeg har ervervet stykket-det sparer meg fra hjertesorg.

 

Q. i mange av bildene, det ser ut som du er i garderober prøver ting. Du jukse og ta bilder i dressing rom å passere klærne som din egen?

 

A. alle jenter elsker å ta bilder i garderoben, kanskje belysning og ren bakgrunnen gjør det en perfekt posing spot. Noen ganger vil det være det eneste stedet hvor jeg ta bilder av mine nye brikker å dele med venner. Nesten alltid jeg forplikte seg til stykker jeg prøve på. Hvis jeg tar bilder av det, må jeg liker det.

 

Newport International Group ReviewsRead more:

http://bostonglobe.com/lifestyle/style/2013/03/13/instagram-fashion-sylvia-nguye

See more:

http://newportintlgroup.wordpress.com/2013/03/15/newport-international-group-rev

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Thanks for taking this opportunity to discuss this, I feel fervently about this and I like learning about this subject.
Post a comment
Write a comment: