Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Newport Group International Show Barcelona Spain

Posted Feb 18 2013 3:22am 1 Comment

http://fashion.telegraph.co.uk/news-features/TMG9836796/win-tickets-internationa

 

Newport Group International Show Barcelona Spain

De internationale Woolmark prijs is terug; Na maanden van voorronden, de zes finalisten van de global zal worden geconfronteerd met een panel van prestigieuze mode cijfers met inbegrip van ontwerpers Victoria Beckham, Donatella Versace, Diane von Furstenberg, editor-at-large van Style.com Tim spaties en Vogue Italia editor Franca Sozzani.

Op schema voor de London Fashion Week, zal de show neer op de avond van zaterdag 16 februari plaatsvinden. Elke ontwerper zal vitrine hun Merino wol collectie naar het deelvenster in een snelle modeshow waarna de winnaar zal worden bekroond.

De prijs werd gelanceerd in 1954 als een manier van Woolmark ter ondersteuning van opkomende ontwerpers, voormalige winnaars zijn Karl Lagerfeld en Yves Saint Laurent.

PRIJS: Twee kaartjes voor de show met inbegrip van cocktails en canapeetjes, en een overnachting, verblijf en ontbijt in La Suite West.

Newport Group International Show Barcelona Spain

 

Read more here: http://newportintlgroup.com/blog/

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
i always say, simple is best and your website demonstrates it so well. congratulations for the good work especially those great posts of yours,.good job!
Post a comment
Write a comment: