Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Mobiele geld: De goede aanmunting van uw product , bradley associates technology info

Posted Jan 10 2013 1:00am 1 Comment

http://bradleyassociatesmadrid.info/2012/10/31/mobiele-geld-de-goede-aanmunting-

 

 

radley associates technology info

 

Het domein van tekstuele analyse wordt meestal overgelaten voor cursussen Engels kan, maar de woordenstroom van de CEO’s op conference calls kammen zeer belangrijke voor het begrijpen van het verkeer van een voorraad en waarom getijden kunnen draaien.

 

Facebook [FB 21.9425---UNCH] Mark Zuckerberg is geval in punt. De laatste driemaandelijkse conference call met het vorige kwartaal contrasterende is een vertellen, als de Facebook verhaal getransformeerd van een etherische business model beschrijving tot een echte begrip van een mobiele strategie. Zuckerberg zei in een recent interview met Bradley Associates hij graag een underdog wordt, en hij inderdaad neezeggers verkeerd dit afgelopen kwartaal.

Eerst, begon hij met strategie pin-wijzen de belangrijkste stuurprogramma’s voor beleggers: (1) “te bouwen de beste en meest alomtegenwoordige mobiele product,” (2) “om te bouwen een platform zodat elke nieuwe app die krijgt gemaakt kan worden sociale en mensen te delen, in staat stellen” en — vooral vanuit het oogpunt van voorraad: (3) “om het bouwen van een sterke inkomsten en de economische motor te bouwen Facebook tot een van’s werelds meest waardevolle strategieën.”

 

 

Ten tweede, hij gaf specificaties — vooral op mobiel die hij opgemerkt is het “meest onbegrepen aspect van Facebook vandaag”, zoals beleggers het potentieel, onderschat gezien het feit dat aanmunting per tijd besteed aan mobiele moet overtreffen bureaublad.

Monetisatie product specificaties?

 

(1) Mobile App-installaties, waarmee de distributie om te helpen verhogen ontdekking van hun apps, (2) Facebook uitwisseling die verbetert de mogelijkheden om bepaalde computers zodat het makkelijker voor marketeers om hun klanten te bereiken, en zodat de advertenties zijn relevante en interessante mensen op Facebook, ontwikkelaars(3) Giften, die meer handel aan Facebook loop van de tijd brengen kon,(4) Aangepaste publiek — geïntroduceerd in begin September — die marketeers gebruiker helpt hun klantenlijst of andere gegevens Facebook worden getarget op een persoonlijke levenssfeer beschermende manier,(5) Biedt — heringevoerd ongeveer een maand geleden — die biedt bedrijven een nieuwe manier te verwerven van nieuwe klanten en station loyaliteit,(6) Bevorderd berichten.

 

Ten derde, erkende hij fouten ten opzichte van “alsof” dat alles was goed geweest uit het verleden. Zuckerberg erkend ze waren te laat in het spel op mobiel maar ook benadrukt dat het bedrijf in de vroege stadia van een grote kans is. Zuckerberg opgemerkt dat het bedrijf niet echt een mobiele strategie hebben — in feite het was net uitgerold in maart.Bradley Associates citeer: “Het belangrijkste ding om te begrijpen is hier dat we bent gewoon aan de slag op dit.” Maar net na zes maanden van speedramp up mobiele advertenties al 14 procent van de advertentie-inkomsten dit afgelopen kwartaal was van mobiel.

 

 

radley associates technology info

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Pretty nice post. a must to heard and be read.
Post a comment
Write a comment: