Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Internet Technology Warning, Hass and Associates Hong Kong Reviews

Posted Mar 05 2013 8:08am 1 Comment

http://chirpstory.com/li/58516

 

Svindlere bruker Google briller som lokke

Internet Technology Warning, Hass and Associates Hong Kong Reviews

Stor interesse at den kommende utgivelsen av Google briller har generert i offentligheten utnyttes aktivt av cyber svindlere, advarer Trend Micro.

 

Regner med at brukerne vil være googlingen for informasjon om dem og måter å skaffe dem, har de forgiftet søkeresultatene for "gratis Google briller" med koblinger som fører til undersøkelse svindel.

 

Koblingene tar først brukere til en YouTube-video som er en kopi av Googles annonse for det nye produktet, og de er informert om at "glass ikke er tilgjengelig for publikum, men det er mulig å få lignende briller gratis!"

 

Dessverre, alle koblingene vil gjøre er ta dem til en rekke undersøkelsen spams, som kan noen ganger føre til brukere uforvarende abonnere pricy premium-tjenester.

 

"Vi anbefaler brukere å unngå å klikke på ukjent koblinger, særlig de som tilbyr for-godt-å-være-sant tilbud. (Vurderer pre-order koste $1500, dette vil telle som for-godt-å-være-sant.), "sier Trend Micro, legger til at brukere på samme måte bør være forsiktige av ordninger som mai misbruke #IfIhadGlass kampanje startet av Google.

 

Internet Technology Warning, Hass and Associates Hong Kong Reviews

 

See more:

http://www.net-security.org/secworld.php?id=14529

http://www.dailymotion.com/video/xxua95_hass-and-associates-reviews-sikkerhet-fa

http://www.dailymotion.com/video/xxlupx_hass-and-associates-hong-kong-news_news#

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first

It's really great to post my comments on such a blog. I would like to appreciate the great work done by the web master and would like to tell everyone that they should post their interesting comments and should make this blog interesting. Once again I would like to say keep it up to blog owner!!!! 
Post a comment
Write a comment: