Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Hongkong Cyber Security Hass Associates - Aaron's Law for å hedre Internett aktivist, kan du omdefinere datamaskin svindel

Posted Feb 15 2013 5:22am 1 Comment

Hongkong Cyber Security Hass Associates

En California kongresskvinnen sier føderale loven brukes til å forfølge Internett aktivist Aaron Swartz bør endres for å "forhindre hva som skjedde med Aaron skjer til andre Internett-brukere."

 

Zoe Lofgren, en demokrat som bydel omfatter Silicon Valley, fløt hennes forslag til det som kalles "Aaron's Law" på Reddit. "Det er ingen måte å reversere tragedien av Aarons død, men vi kan arbeide for å hindre en gjentagelse av misbruk av makt han opplevde," hun skrev.

 

Swartz, 26, som bidro til å skape RSS som en tenåring, tok angivelig sitt eget liv sist fredag. Hans familie og partner sa i en uttalelse at hans død er "ikke bare en personlig tragedie. Det er produktet av en strafferettssystemet florerer med trusler og prosecutorial går ut over."

 

En lidenskapelig talsmann for å gjøre så mye informasjon offentlig som mulig på nettet, Swartz var under siktelsen av den føderale regjeringen tiltalt for wire svindel og bedrageri på datamaskinen. I et forsøk på å gi gratis tilgang til JSTOR, en abonnementstjeneste for vitenskap og leseferdighet tidsskrifter på MITS nettverk, han lastet ned nesten hele biblioteket av 4,8 millioner artikler og dokumenter å gjøre det offentlig tilgjengelig.

 

Regjeringen var rettsforfølge Swartz basert på brudd på den datamaskinen svindel og misbruk Act.

 

"Det ser ut som regjeringen brukt vage ordlyden av de lovene for å kreve at brudd brukeravtale for en elektronisk tjeneste eller vilkårene for tjenesten er et brudd på CFAA og wire svindel vedtektene," sa Lofgren fra California på Reddit. "Ved hjelp av loven på denne måten kunne kriminalisere mange daglige aktiviteter og gi rom for outlandishly straffebestemmelsene."

 

Lofgren fra California sa en "enkel måte å rette denne farlige juridiske tolkningen er å endre CFAA og wire svindel lover å utelate tjenestevilkårene brudd." Hun sa hun planer om å innføre en lov, kjent som "Aaron's Law", som vil gjøre det, og vil prøve å få både demokratene og republikanerne til co-sponsor regningen.

 

Marcia Hofmann, en senior stab advokat med Electronic Frontier Foundation, sa i et blogginnlegg at regjeringen "bør aldri har kastet boken på Aaron for tilgang til MITS nettverk og laste ned vitenskapelig forskning. Imidlertid noen svært problematisk elementer av loven gjorde det mulig."

 

Hun skrev også at brudd på loven er "harde og uforholdsmessig til omfanget av lovbrudd. Selv første gang lovbrudd for tilgang til en beskyttet computer 'uten autorisasjon' kan straffes med inntil fem år i fengsel hvert (10 år for gjenta lovbrudd) pluss bøter. Det er verdt å merke seg at fem år er en relativt lett maksimumsstraff av CFAA standarder; brudd på andre deler av denne loven er straffes med opp til 10 år, 20 år, og selv liv i fengsel."

 

Lawrence Lessig, professor of law og ledelsen ved Harvard Law School, skrev onsdag i The Atlantic at det var riktig Lofgren fra California først introdusert henne utkast regningen på Reddit, "en plattform Aaron hadde bidratt til å bygge".

 

Regningen, skrev han, "ville begrense omfanget av den datamaskin svindel og misbruk Act og ekskludere 'forbrytelser' som er noe mer enn et brudd på kontrakten. Hadde som endringen gjort før Aarons død, ville regjeringens forbrytelse kostnader trolig ha kollapset. Hadde kollapset regjeringens kostnader, vil Aaron Swartz, etter mitt syn, fortsatt være febrilsk arbeider med å gjøre verden til et bedre sted."

 

Hongkong Cyber Security Hass Associates

Source: http://www.nbcnews.com/technology/technolog/aarons-law-honor-internet-activist-r

 

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
yeah very nice information....
Post a comment
Write a comment: