Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Hass and Associates Reviews: Å sette Cyber trusler på gjøremål viser til små bedrifter

Posted Mar 23 2013 5:22am 1 Comment

http://www.businessweek.com/articles/2013-03-21/putting-cyber-threats-on-to-do-l

Hass and Associates Reviews

Hvordan hetta ut små bedrifter skal om cybercrime? Plenty, ifølge en forfjamset av siste advarsler fra offentlige tjenestemenn, forsikringsselskaper, og investorer, samt din mer tradisjonelle alarmists som datamaskinen sikkerhet bedrifter. "Teknisk sett, har helvete brutt løs," sa Bessemer Venture Partners' David Cowan i går, som beskriver tilstanden til datamaskinen hacking under et intervju med Bloomberg Television.

 

I et hus subcommittee høring i dag om trusselen mot småbedrifter, Chris Collins (R-N.Y.) sitert studier som fant 20 prosent av cyberattacks er på bedrifter med færre enn 250 ansatte, og at 60 prosent av små bedrifter Lukk innen seks måneder etter en cyberattack. Han sa de siste angrep på behemoths bør tjene som en oppvekker for små ventures.

 

Hackere, selvfølgelig, kan slå de samme teknikkene som brukes til å invadere dypt-senket institusjoner som Microsoft (MSFT), Apple (AAPL), Federal Reserve og U.S. Department of Energy (for å nevne fire av enhetene Cowan sa var rettet i februar) på små bedrifter, som ofte er enklere byttedyr. "Dessverre SMBs [små og mellomstore bedrifter] er mindre robust enn større selskaper fordi de har færre IT-ressurser i form av personell, maskinvare og programvare for å bekjempe angrep fra daglig cyber trusler og angrep som mange SMBer støter på en daglig basis," sa Dan Shapero, grunnleggeren av digital markedsføring tjenesten ClikCloud, under vitnesbyrd i dag.

 

Forsikringsselskaper har også tatt til etterretning. I går, rapportert Noah Buhayar og Elizabeth Bunn for Bloomberg News på det voksende markedet for politikk som dekker små bedrifter mot datakriminalitet:

 

"Mindre selskaper lærer at, som mer data er delt online, de, også, kan være mål for typer angrep som større bedrifter tåle. American International Group Inc. (AIG) og reisende Cos. (TRV) er blant selskapene skreddersøm cybersecurity produkter til kunder.

 

"Små og mellomstore bedrifter er"hvor skal vi se noen av de mest aggressive veksten i de neste par årene, fordi det har vært en del av markedet som ble ignorert,"sa Bob Parisi, nettverkssikkerhet og personvern praksis leder på Marsh Inc., forsikring megling av Marsh & McLennan Cos."

 

Datamaskinen sikkerhetsselskapet McAfee (INTC), i mellomtiden, sier småbedrifter bør være spesielt forsiktig med svindelforsøk (phishing) denne tiden av året.

 

"Skatt sesong, jul, utgangen av året, når du er lansere en ny bedrift-de er gangene når små bedrifter er trolig få målrettet," sier Monica Hamilton, som arbeider på en liten bedriftsprodukter for McAfee. "De vet at du skal sende økonomiske data, og de er latterlig god til å gå etter det på Internett."

Hass and Associates Reviews

Read more:

http://www.dailymotion.com/video/xy5uga_hass-og-associates-rba-sier-cyber-angrep

http://www.goodreads.com/topic/show/1237590-internet-technology-warning-hass-and

http://www.shelfari.com/groups/102029/discussions/480687/Hass-Associates-Technol

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first

I don’t get these authorities like the FBI, they already have the technology against hacking but they huddle up, is it because they are the ones responsible for the hacking themselves. Tell me no, cause I won’t know whom to trust anymore.

 

Post a comment
Write a comment: