Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Avanti Group Tokyo Consulting Engineers

Posted Mar 11 2013 6:13am 1 Comment

http://www.irishtimes.com/news/world/life-among-the-fukushima-50-don-t-call-me-a

Avanti Group Tokyo Consulting Engineers

Det var, minnes Atsufumi Yoshizawa, et selvmordsoppdrag, frivillig å gå tilbake til et radioaktivt kjernekraftverk på randen av tipping ut av kontroll. Som han sa farvel til sine kolleger hilste de ham, som soldater i kamp. Krigstid analogier var vanskelig å unngå: i internasjonale medier, han var en kamikaze, en samurai eller bare som en heroisk Fukushima 50. Beskrivelsene fortsatt flau ham.

"Jeg ikke er en helt," sier han. "Jeg var bare prøver å gjøre jobben min.

 

En stoisk, lavmælte mann kledd i blå verktøyet Dress av hans svorne arbeidsgiver, Tokyo Electric Power Co, eller Tepco, Yoshizawa fremdeles finner det vanskelig å mudre opp minnene av kjemper for å stoppe katastrofe på Fukushima Daiichi anlegget.

To år senere debatten fortsatt rages om ansvar for planetens verste miljøkatastrofen siden Chernobyl, og dens innvirkning. Fisk fanget nær anlegget denne måneden var mer enn 5000 ganger over trygt stråling grenser, ifølge NHK, Japan's state kringkasteren.

En rapport sier denne uken av Verdens helseorganisasjon at kvinnelige spedbarn påvirkes av verst av nedfallet har 70 prosent høyere risiko for å utvikle kreft i skjoldbruskkjertelen, men konkluderer med at samlet risiko for resten av befolkningen er lav.

Mer enn 160 000 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem i nærheten av anlegget, kanskje permanent, og kjemper for skikkelig kompensasjon. Stress, skilsmisse og selvmord plage evakuerte.

 

Yoshizawa føles "dype ansvaret" for krisen hans selskap utløst. Øynene hans brim med tårer på punkter i hans historien, som begynner med omfanget-9 undervanns skjelvet, 150 km fra anlegget, på 11 mars 2011.

 

"Det var så sterk at jeg falt på mine hender og knær," sier 54-år gamle ingeniør. "Det var ikke noe sted å skjule."

Skjelvet i sjokkbølger dratt rør fra vegger, sprett parkerte biler som leker og spent veier på 350 hektar anlegget. I utgangspunktet trodde Yoshizawa Daiichi's defensive engineering hadde jobbet.

 

Øyeblikket rystelsene rammet, kontroll stenger ble automatisk satt inn i anlegget, tre reaktorer arbeider å stenge ned kjernefysisk fisjon, en prosess som kalles scram. Men risting hadde kuttet strøm fra den viktigste strømnettet, sannsynligvis skade kjølesystemet til reaktoren 1, og en ødeleggende tsunami som er mer enn dobbelt så høyt som anleggets forsvarsverkene var bare 49 minutter unna.

Yoshizawa var ansvarlig for reaktorer 5 og 6, som ble stengt for vedlikehold. Han løp til anlegget er seismiske isolasjon som bygger og tok hans innlegg foruten Masao Yoshida, fabrikksjef og prøver å vurdere skaden.

I uten vindu bunkeren, ikke kunne de se tsunamien som traff komplekset. Bølger opptil 15 m høy skyllet over 5.7 m diken. Vann oversvømmet basements av turbin bygninger, på havet siden av reaktorer, shorting elektrisk bytte enheter og invalidiserende 12 av de 13 nødgeneratorer og deretter backup-batterier, siste linje av forsvar.

 

Meltdown hadde begynt

 

Det var ingen kraft til å pumpe vann til kjernefysiske kjernen og bære av varmen, eller selv å måle stråling. Ingeniører hadde mistet kontrollen over komplekset-meltdown hadde begynt.

 

Avanti Group Tokyo Consulting Engineers

 

Read more:

http://www.sodahead.com/united-states/the-avanti-group/group-29393/general-discu

http://www.booksie.com/other/article/kimmendeni/review-of-the-avanti-group-tokyo

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
This blog is very nice.I really like such a fantastic written blog.I will keep coming here again and again.Visit my link as well.
Post a comment
Write a comment: