Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Abney Associates Cyber Warning | Identitet forbrytelser presse svindel til rekordhøye

Posted Mar 07 2013 2:58am 1 Comment

http://www.ft.com/intl/cms/s/116330bc-84e5-11e2-88bb-00144feabdc0,Authorised=fal

 

Abney Associates Cyber Warning

Hvor mange svindel i Storbritannia treffer en rekordhøy i 2012, med identitet-relaterte forbrytelser langt de fleste vanlig type, ifølge en rapport.

Identitet svindel består av to tredjedeler av de totale 248,325 hendelsene registrert av Cifas, svindel forebygging tjenesten. Fire femtedeler av disse ble begått online, sin årsrapport med Fraudscape funnet, inkludert bruk av teknikker som phishing, malware og hacking.

 

"Data har blitt svindlers valgte ruten til økonomisk gevinst," sa Sandra Peaston, stedfortredende leder av økonomisk kriminalitet og strategisk intelligens på Cifas. Dreining mot gjør forretninger på Internett har skapt nye muligheter for svindlere, sa hun.

Fremveksten av Lønning långivere har drevet låne svindel, som nye og innovative finansielle produkter ofte tiltrekke svindlere, sa hun.

 

"De siste par årene har sett en eksplosjon i ulike typer lån som er nå tilgjengelig," sier hun. "Noen av disse produktene er designet for å være lett tilgjengelig, men dette gjør dem mer utsatt for identitet forsøk på svindel."

Bank, kredittkort og postordre regnskapet var de mest hyppige mål, ifølge rapporten. Svindel på butikk-kort og kredittkort økt 44 prosent fra år til år.

Mest sannsynlig ofre for svindlere var menn i deres 40s.

 

Økonomien var "en sannsynlig driver" for mange svindel, sa Cifas. Det identifisert "økonomisk desperasjon, en presset arbeidsmarked... [og] desperasjon for økonomisk art"som faktorer i stigende svindel nivåer.

Hvor mange mennesker prøver å betale sine egne kredittkort regninger ved å bruke noen andres konto økt med kvart år til år, og var det en 5 prosent økning i boliglån program svindel.

"Dette [data] understreker behovet for mer offentlige og private organisasjoner å opptre ansvarlig og dele data for å hindre svindel før måtte gjenopprette tap, sammen med større trekk av enkeltpersoner og politi," sa Ms Peaston.

 

Abney Associates Cyber Warning

Read more:

http://www.topix.com/forum/city/fullerton-ca/T8GB2GM6R1RAEBP5Q

http://abneyandassociates.multiply.com/

 

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
With the strength in technology I must say I am very impressed with the rate the world is going, we are truly advance.

Post a comment
Write a comment: