Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Abney and Associates Cyber News International: Filtrere ut cyber frysninger

Posted Apr 11 2013 3:44am

http://www.stuff.co.nz/life-style/love-sex/8532075/Filtering-out-the-cyber-creep

Abney and Associates Cyber News International- Hvis du har prøvd deg på online dating, OkCupid stil, du vil bli kjent med "Match spørsmål" som bidra til å forbedre nettstedets algoritmer; svarene dine, og andre brukernes svar på spørsmålene mate inn din Match, venn og fiende score.

 

I så fall vil du også være klar over spørsmål som "du føler det er noen omstendigheter som en person er forpliktet til å ha sex med du?" og skjelve av skrekk når du ser en OkC brukeren svaret "ja".

 

Som har vanligvis føre til å treffe "Skjul"-knappen, men Meitar Moscovitz har gått ett skritt videre, å skape leseren add-on "Predator Alert verktøyet For OkCupid'. Skriptet (som kan installeres i Firefox og Chrome) har som mål å varsle de leser OkC til brukere Match spørsmål svar kan være grunn til bekymring.

 

Som han sier det: "et rødt flagg er bare en offentlig handling tatt av den gitte profilen som er vedrørende, slik som svare Match spørsmål på samme måte en uoppdaget voldtektsforbryter er statistisk sannsynlig å svare dem. For eksempel, gitt følgende spørsmål, svar av "Ja." ville være alarmerende: "Har du noen gang vært i en situasjon hvor du prøvde, men for forskjellige grunner ikke lykkes, i å ha samleie med en voksen ved å bruke eller truer med å bruke fysisk tvinge (kronglete deres arm, holde dem nede, etc.) hvis de ikke samarbeider?" Dette er ikke et hypotetisk spørsmål, heller ikke er universelt åpenbare svaret. Dette er faktisk nøyaktig frasering av et spørsmål som er brukt i en studie som heter "Gjenta voldtekt og flere uakseptable blant uoppdaget voldtektsmenn" av David Lisak og Paul M. Miller, publisert i "vold og ofre, Vol 17, nr. 1, 2002 (Lisak og Miller 2002)."

 

Dette kan virke urimelig grim, men gitt at OkC tiltrekker typen bruker som mener det er en god idé å skrive opp en quiz kalt "den kunne du overleve ANAL VOLDTEKT test" (tilfeldig caps egne), lagt litt forsiktig mens surfing kan være en god ting.

 

Motstandere av Predator Alert anklaget tillegget av invasjonen av personvernet og falskt anklage OkC brukere av å være voldtektsforbrytere, begge er feil. for det første fordi offentlige Match spørsmål svar er, tro det eller ei, offentlig, og for det andre fordi skriptet bare søker Match spørsmål svar på basert svar som kan anses som om på eksisterende forskning. Det absolutt hindrer ikke du bestemte seg for å kontakte den spesifikke brukeren hvis det passer deg. Som coder's rundown formulerer det, "dette systemet for tidlig varsling kan hjelpe OkCupid brukere gjøre bedre informerte valg om hvilke tiltak de føler de må ta å være igjen pengeskap mens du bruker tjenesten."

 

Det er sant at i mange tilfeller er det ganske lett å fortelle straks hvis du arbeider med en OkCreep: i min personlige erfaring, hvis noen har "SS" i sitt brukernavn og deres bildet er av dem i en Gestapo uniform, står i en kirkegård, det vil sannsynligvis ikke være en overraskelse når de sender deg en expletive fylt rant via privat melding om hvordan feminisme har "vissen indre organer" og "fjernet alle spor av femininitet fra ansiktet ditt" (uhTakk for hodene opp?).

 

Der er et tillegg som Predator Alert blir nyttig for filtrering "best av resten", hvor du ikke har noen umiddelbar indikatorer på naffness: profiler som ikke har noen bilder av disembodied heads eller konfødererte flagg, vise eksklusivt nu metal album under 'interesser', har brukernavn som 'ButtLover69' eller 'KillAllLefties666', eller hva du vurdere verdig alarm bells.

 

Som enhver person som har datert Internett vil fortelle deg, det er nok av tilsynelatende "normal"-ser og høres mennesker der ute som har ganske blod curdling begreper om samtykke, kjønnspolitikk og/eller rasisme. Dette kan være alt fra å finne ut det pen fyren som fungerer som en pro-bono advokat mener at abort er galt å oppdage at perfekt hyggelig dude har du hatt noen kaffe med ikke umiddelbart uenig med nyeste høyresiden sjokk jock's Vittigheter om voldtekt.

 

Du kan hevde at å svare "ja" til noen av OkCupid mindre velsmakende samsvarer spørsmålene ikke er nødvendigvis en pålitelig indikator på noe dyp, personlighet-klok, på grunn av tilfeldig måte der folk tilnærming dem. For eksempel, en natt jeg var i seng med en rasende feber, og bestemte seg for å svare på det som viste seg for å være omtrent 450 samsvarer spørsmålene bare for å fordrive tiden; andre mennesker svare dem "ironisk nok", og noen mennesker svarer ikke i det hele tatt.

 

Men la oss si noen har besvart 450 samsvarer spørsmålene, mange mennesker ikke kan bli plaget lese dem alle. mest bare se på kampen prosenten, og bestemme hvorvidt å melding eller svare. Hvis det er en skummel eller om svar til en Match spørsmålet gjemmer seg i ryggen passeringer av noens profil, kan det gå ubemerket hen.

 

Så hvis Predator Alert bare oppfordrer folk til å "se før de spranget" når det gjelder perusing en potensiell dato profil, sikkert det er en god ting. Tross alt, er ikke alle krype forhånd min venn Mr SS med hans kirkegården portrett.Abney and Associates Cyber News International

Post a comment
Write a comment: