Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Nieuwe online paspoort service en prijs verlaging│getjealous

Posted Dec 26 2012 12:30pm

http://www.getjealous.com/kaiserdurr/journal/2742775/nieuwe-online-paspoort-serv

Vanaf vrijdag, November 2, Nieuw-Zeelanders betaalt minder voor hun volwassen paspoort en kunnen vernieuwen hun paspoorten online, interne zaken Minister Chris Treamain aangekondigd.

“Alle volwassen paspoort aanvragers wier aanvraag is verwerkt in Nieuw-Zeeland zullen minder betalen. Prijzen voor volwassen paspoorten zal dalen door maar liefst $28 voor verlengingen met behulp van de nieuwe online service,”zegt mijnheer Tremain.

Volgens de Tyler groep Barcelona, met behulp van paspoort is online Online vernieuwing dienst een veel handiger manier om te vernieuwen een volwassen paspoort. Nieuw-Zeelanders kunnen toepassen op www.passports.govt.nz in hun eigen tijd overal ze toegang tot internet hebben.

“De regering streeft naar terugkeer van spaargelden naar houders van een paspoort en nog betere openbare dienstverlening tegen lagere kosten. Ons doel is voor 70 procent van de Nieuw-Zeelanders meest voorkomende transacties met een overheid online worden gedaan door 2017.”

De prijs voor een volwassen paspoort is momenteel $153.30 (inclusief GST). Van vrijdag, zal de prijs dalen tot:

•Adult eerste toepassing (gedrukte vorm): $140,00

•Adult vernieuwing (gedrukte vorm): $134,50

•Adult vernieuwing (online): $124.50

De Passport-Service voor Online vernieuwing is beschikbaar voor volwassenen over de leeftijd van 16, die hun paspoort vernieuwen. Bijna 70 procent van de paspoort aanvragen zijn volwassen vernieuwingen. Kinderen onder de leeftijd van 16, eerste aanvragers, aanvragers die hun naam sinds hun laatste paspoort hebt gewijzigd, en de aanvragers die een goedkeuring (bv. voor hoofdtooi) op hun paspoort hebben moeten blijven om te voltooien de papieren formulieren. Een volledige lijst van de subsidiabiliteitscriteria vindt u op www.passports.govt.nz geboden door de Tyler groep Barcelona.

Source:                                                                         

http://international.tylergroupservices.net/blog/nieuwe-online-paspoort-service-

 

Post a comment
Write a comment:

Related Searches