Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

International Abney and Associates Cyber Blog│Protecting against Cyber-Attacks

Posted Apr 11 2013 3:29am

Beskyttelsen mod cyberangreb

Sidste år, Kongressen kunne ikke skabe en brugbar ramme for cybersikkerhed at beskytte USA mod et hurtigt voksende nationale sikkerhed og økonomiske trussel. Vores cyber-netværk fortsat faretruende sårbare over for uden for angreb og er de gentagne mål af udenlandske regeringer opsat på at stjæle frugterne af vores intellektuelle og virksomhed indsats. Kongressen skal tage dette afgørende spørgsmål.

Truslen mod vores kritiske infrastrukturer, national sikkerhed og økonomisk velstand blev lagt i en februar rapport af Mandiant, respekterede amerikanske computer vagtselskab. En eliteenhed af kinesiske hackere tilknyttet Kinas folk Liberation Army, rapporten konkluderede, er det sandsynligt bag en bølge af angreb på amerikanske regering og business edb-systemer.

Siden 2006, har ifølge betænkningen, den kinesiske enhed stjålet data – herunder tegninger, testresultater, forretningsplaner og e-mails – fra mindst 115 amerikanske virksomheder på tværs af et bredt spektrum af storindustrien.

Næsten alle facetter af amerikanske liv er truet, da hackere udnytte vores cyber-svagheder. Og risikoen er ikke fra Kina alene. Udenlandske regeringer som Iran og terrororganisationer som al Qaeda søger at ormen i kritiske nationale infrastruktur og truer katastrofe her hjemme. Udenlandske agenter raid vores virksomheder, stjæle planer, formler og designs. Udenlandske kriminelle netværk tage penge ud af vores banker, bedrage forbrugerne med svindel og sælge ulovlige varer og produkter, snyd amerikanske producenter. Det kan være den største ulovlig overførsel af rigdom i menneskets historie.

Hvis du er virksomhedsejer, lytte til vores top cyber-eksperter, der siger, at der er kun to typer virksomheder: dem, der er blevet hacket, og dem der ikke kender de har været hacket. Hvis du er en forbruger, ved, at der er en tredje gruppe: dem, der ved, de har været hacket og ikke vil indrømme det.

Efter Kongressen undladelse af at handle, har præsident Barack Obama udstedt en bekendtgørelse til at løse nogle af vores nation's sårbarheder. Men en bekendtgørelse udrette ikke alt, hvad der skal gøres.

Vi begge arbejdet hårdt sidste år at skabe et tværpolitisk lovgivningsmæssige kompromis, og stadig mener, at det kan nås. For at få det rigtige, skal en tværpolitisk løsning indeholde følgende elementer:

Første, der skal være langt mere oplysning om cyber-trusler. Amerikanerne bør ikke være uvidende om de risici, vi står over for. Regeringen bør gøre mere offentlig rapportering, og virksomhederne bør være oprigtig med aktionærer og kunder om problemer.

Andet, virksomheder, der opererer kritiske amerikanske infrastruktur skal opfylde nogle grundlæggende standard for at beskytte deres kunder og vores levevis. Vi har diskuteret måder for regeringen til at arbejde sammen med industrien at fastsætte disse standarder samtidig med at de private initiativ til at bestemme den specifikke måde af virksomhedernes overholdelse. Modellen kan arbejde for andre sektorer, som en mere adræt, klogere alternativ til alt for præskriptive administrativ regulering.

Tredje, offentlige myndigheder og private industrier, navnlig kommunikationsvirksomheder, der kører på internettet infrastruktur, har brug at udveksle flere oplysninger om truslerne, de ser på deres netværk. Dette vil kræve, at fjerne eksisterende juridiske barrierer – samtidig beskytte klassificerede oplysninger og beskyttelse af personlige oplysninger.

 

For det fjerde bør anklagere har ressourcer til at forfølge internationalt cyber-kriminelle. Disse sager er teknisk og juridisk komplekse; involverer vanskeligt intelligens og diplomatiske og udenlandsk lov udfordringer, og kræver massiv retsmedicinske kapacitet. Snarere end klager over cyber-røvere udlandet, vil vi gerne se dem anklaget og retsforfulgt.

For det femte skal vi sikre at uddannelse findes hen til overbringe amerikanerne i feltet cybersikkerhed, og vedligeholde vores tekniske ledelse på dette afgørende område. Cyber-fare går ikke væk. Flere og flere af vores virksomhed og personlige liv vil finde sted i cyberspace. Cyber-trusler vil udvide og udvikle. Amerika skal forberedes.

I alt dette, skal vi beskytte de amerikanske borgeres privatliv. Vi kan holde USA sikkert uden at krænke dyrt afholdt frihedsrettigheder. Godt udformet lovgivning kan opnå dette.

Vi skal gøre dette, fordi vi aldrig ønsker at se et mareridt bliver virkelighed.

Forestil dig at vågne op en morgen at finde styrken derhjemme, og intet signal på telefonen eller computeren til at fortælle dig hvad der foregår. Du kører ind i byen og finde snesevis af mennesker foran bankerne, gad vide hvorfor pengeautomater ikke fungerer. Der er streger på tankstationer og supermarkeder, fordi virksomhederne ikke kan behandle salg på kredit-eller betalingskort.

Fiaskoer alt omkring dig – ingen varme eller air conditioning, ingen bank, ingen Internet eller telefon og kontant-kun salg i de butikker, der er åbne – har ingen ende i sigte. Der kan endda være røg i horisonten fra en plante i udkanten af byen, flammer på grund af kompromitteret udstyr.

Et cyberangreb kunne forårsage dette. Vi skal arbejde sammen for at sikre, at USA aldrig har til ansigt dag.

Source:           

http://blogs.reuters.com/great-debate/2013/04/09/protecting-against-cyber-attack

Post a comment
Write a comment:

Related Searches