Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Hong Kong Reviews by Bradley Associates Inc: Som markedet overspenning, nedgangen 2 vare aksjer

Posted Mar 10 2013 6:21am 1 Comment
http://money.msn.com/top-stocks/post.aspx?post=830dbc5f-11a8-40d3-a977-45d593e49

 

 

Som de store indeksene bokfører flerårig høyder, kreditt mange investorer usynlige hånd av Federal Reserve.

Feds disposisjon kvantitative lettelser (QE) har handlet som en viktig kilde til likviditet for en rekke investering klasser, fra små bestander å søppel obligasjoner til de ledende blue chipsene.

Fed trekk var også ventet å øke ulike varer-- og aksjer som er knyttet til dem - men denne hele aktivaklasse har begynt å henge aksjer med økende margin i siste kvartalene. Fortsatt-sakte verdensøkonomien er bare ett av faktorer som påvirker dem.

Men som den globale økonomien hisser til liv, etterspørsel etter varer kan styrke, øke priser. Her er to vare produsenter som har gjort det dårlig i de siste årene, men nå holder dyp verdi og opp når den globale økonomien firmaer.

 

1. Barrick Gold (ABX-0.48%)

 

Dette er verdens største gull-produsent når det gjelder produksjon og markedsverdi, og er en plakaten barnet for hovedspørsmålet plager gull-gruvedrift sektor: økende kostnader.

I 2009, Barrick minelagt gull (på kontanter basis) for mindre enn $500 en unse--dette tallet ventes å overstige $630 en unse i år. I lys av en nedgang i gull prisene, fra ca $1900 en unse sommeren 2011 til en siste $1575, Barricks profittmarginer har stadig snevret. Som bidrar til å forklare hvorfor aksjer traff friske to år nedturer med hver bestått uke.

Takket være en rekke nye rimeligere gruver som er klar for produksjon, er Barricks gruvedrift kostnader endelig satt til å reversere kurs som vi hodet inn i mid-decade. Merrill Lynchs analytikere se Barricks gruvedrift kostnader falle under $600 en unse av 2015. Forutsatt gullpriser forblir konstant, vil Barricks marginer og operative cash flow trolig begynne å etterpå. (Hver $50 per unse i gullpriser i begge retninger er forventet å ha en $350 millioner effekt på årlige kontantstrøm).

For mange investorer, har Barricks aggressiv utgifter vært et stort problem. Enorme mengder av investeringer (CapEx) har ført til negativ fri kontantstrøm. For eksempel, koste selskapets 60%-eide Pueblo Viejo gold mine i den dominikanske republikken $4 milliarder å utvikle, takket være kostnadsoverskridelser. I mellomtiden, selskapets Pascua Lima gruve i grensen i Chile og Argentina vil trolig har fortært $8 milliarder av tid produksjon ramper opp i 2014. (Som en silver lining: Pueblo Viejo kontanter kostnader er forventet å være under $350 en unse for de neste fem årene, mens Pascua-Lima kontanter kostnader vil trolig bli enda lavere).

Utvikle disse to massive gruvedrift komplekser sterkt skadet selskapets balanse. Barrick generert $7,3 milliarder fri kontantstrøm tap i 2011, nesten $ 1000000000 fri kontantstrøm tap i 2012, og fri kontantstrøm vil trolig være mindre enn $300 millioner i år.

At dårlige økonomiske resultater ledet selskapets styret for å erstatte Barrick's CEO i juni 2012, men fremme Chief Financial Officer Jamie Sokalsky til hjørnet kontoret signaliserte investorer at fri kontantstrøm blir prioritert i årene fremover.

Fri kontantstrøm er forventet å overstige $2,5 milliarder av neste år, og $5 milliarder innen 2015, ifølge Merrill Lynchs analytikere. Deres $44 aksjekurs mål representerer mer enn 50% oppside fra dagens nivå. Citigroup og UBS, Credit Suisse har også pris mål i lav - til midten av-$ 40s, og deres analytikere også sitere den truende bølge i fri kontantstrøm som en viktig årsak til sine bullishness.

 

 

2. Alpha Natural Resources (ANR +2.26%)

 

For mange investorer, har kull aksjer doled ut rikelig smerte i de siste årene, så bølgende gasspriser og strengere miljøreguleringer har ført til en del nedgangen i kull etterspørsel og priser. Dette selskapet lager har virkelig tatt det på haken, stuper 80% siden tidlig i 2011.

I lys av kulls langsiktige motvind er det vanskelig å se hvordan dette lager vil gå tilbake til midten av-$ 60s. Likevel, på ca $8, aksjer har dype verdi, med kanskje 50% opp herfra.

Viktigste katalysatoren vil ikke være en berusende oppsving i kullpriser, men en mer begrenset kostnadsstrukturen. Du kan allerede se effekten av Alpha naturlig nedskjæring av 1200 ansatte i sin kvartalsvise resultater. Selskapet postet et netto tap på $128 millioner i fjerde kvartal 2012, sammenliknet med en netto tap 793 millioner dollar i fjerde kvartal 2011. Selv om rødt blekk er trolig fortsette, ser alphas operative cash flow sunnere, på ca $217 millioner i det siste kvartalet.

Til tross for kulls skitne rykte i vår nasjons elektriske verktøyet industri har det baner til vekst andre steder. Mange stålverk rundt om i verden brenne en høy klasse av kull kjent som metallurgisk kull (eller "møtte kull"), og som den globale økonomien returer i de neste årene, etterspørselen etter møtte kull er ventet å styrke. Alpha Natural er landets største produsent- og eksportør--av møtte kull.

Det vil ta flere år for investorer å få bedre innsyn i Alpha naturlige evne til å generere kontantstrøm, så i kort sikt, sier analytikere på UBS er det klokest å verdi aksjer på basis pris-til-bok. Selv om UBS analytikere ikke ser aksjer stiger opp til bokført verdi på $22 en aksje, de sier aksjer kunne etterpå til $13 - eller mer enn 50% over dagens nivåer--når investorer gjenkjenne at kull priser og etterspørsel dynamikk minst har stabilisert seg og er ikke lenger forverring.

Analytikere hos Barclays tror at overhengende katalysatorer er faktisk i stedet for en etterpå. "Framtidsutsiktene for ANR-aksjer avhenger først og fremst neste trekk i møtte kullpriser, og vi opprettholder vår posisjon at neste trekk vil trolig bli høyere som 2013 utvikler seg." De ser aksjer handel opp til $12.

Risiko for å vurdere: en nedgang i den globale økonomien i kvartalene som kommer ville begrense opp for råvarepriser-- og disse bestandene.

Tiltak for å ta: begge disse selskapene er begrensende utgifter for å generere bedre kontantstrøm, selv om råvareprisene ikke klarer å rally. De forblir dypt ut av tjeneste, selv om de ser klar for en etterpå, hvis den globale økonomien bygger et hode av damp i 2013 og 2014. Hvis du er på jakt etter dype verdien i feltet vare, passer noen av disse to bestandene regningen.

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first

1.    Budget well. Stay away from the shops. Separate your spending money and your saving money. Have a goal of how much you want to save, by when and for what, and then budget, budget and budget.  It is pretty hard at first but you will become used to it and you’ll see it is worth it!

Post a comment
Write a comment:

Related Searches