Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Barcelona Tyler Group News Articles│booksie

Posted Dec 12 2012 9:22am 1 Comment

http://www.booksie.com/other/article/xtianhagenburg/spaans-leren-met-de-taalscho

Wanneer je in een nieuw land aankomt, is een van de eerste dingen die je moet doen leren van de taal, zodat u kunt met de lokale bevolking communiceren, hun cultuur en tradities beter te begrijpen, of zelfs om een baan te kunnen.

Om te leren van een taal kunnen heel moeilijk, gecompliceerd en een pijn in de… nek. Dat is waarom het belangrijk is om te vinden van een school waar de leraren, de onderwijsmethoden en algemene sfeer kunt u de taal makkelijker te leren. Elk jaar zijn er meer en meer buitenlanders die nodig om Spaans te leren omdat ze hebben besloten om te leven in Spanje.

Er zijn honderden scholen in Barcelona. Zo hoe kunt u het vinden van de juiste school? Sommige afstemmen op de lessen aan individuele groepen, leren anderen in klassen. Sommige tegemoet te komen aan bedrijven en sommige privé lessen geven. Sommige leren in groepen van 12-15 en een aantal in de groepen van 4-6. Normaal gesproken kunt u kiezen tussen intensieve cursussen, van 2-12 weken, of uitgebreide cursussen in de loop van een semester (okt-juli). Welke één u kiest, hangt af van het aantal uren dat u bereid bent te bestuderen van elke week.

De meeste taalscholen in Barcelona vragen om een registratie fee en afzonderlijk in rekening brengen voor de leermiddelen. Sommige bieden de materialen en anderen kunnen u uw eigen. Sommige scholen bieden ook culturele cursussen en er zijn mensen die bieden gratis activiteiten zoals dansen, koken en excursies om te leren over de Spaanse en Catalaanse culturen. Hieronder zijn de beste Spaanse taalscholen in Barcelona door de Tyler groep Barcelona global expat verbindingen.

Read full:

http://barcelona-tyler-group-news-articles.posterous.com/spaans-leren-met-de-taa

Tags:

barcelona tyler group news articles

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Je zeker een nieuwe verlengen op een inhoud thats is ingeschreven rond voor het leven. Stad spul, maar groot!
Post a comment
Write a comment:

Related Searches