Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Cruse and Associates - Portugalin pääministeri suunnittelee enemmän leikkauksia terveys ja koulutusmenoihin

Posted Apr 09 2013 8:47am 1 Comment

portugal

http://www.guardian.co.uk/world/2013/apr/07/portugal-prime-minister-cuts-health-

Portugalin pääministeri on julkistanut aikeita enemmille leikkauksille terveys ja koulutusmenoihin ennemmin nostaminen kuin verot uudelleen, tavatakseen kovia kohteita asettaa kansainväliset lainaajat ohelle sitten kun perustuslaillinen oikeusistuin heitti ulos budjettimitat perjantaina.

”Määrään, että ministeriöt toteuttaa välttämättömiä vähenemisiä toimivissa menoissa kumota mikä oikeusistuinpäätöksen kielti. Se on varmasti hyvin vaikea prosessi,” Pedro Passos Coelho sanoi elävä lähetyksessä sunnuntai-iltana.. Hän lisäsi, että kun hän kunnioitti oikeusistuinta päätöksensä rajoittaisi hallitusaikeita ottaa valvonnan takaisin aivan oma rahatalouksia kansainvälisiltä lainaajilta ensi vuonna.

Puhe seurasivat hätäkaappi-istuntoa lauantaisin ja kokous Passos Coelho ja Presidentti Aníbal Cavaco Silvan välillä, jolla on valta sulaa parlamentin mutta kehotti että hallitus lopettaa neljä-vuosi mandaatin joka se voitti mielipidetiedusteluissa kesäkuussa 2011.

Perjantaina oikeusistuin löysi, että ehdotetut leikkaukset lomassa bonukset kansalaispalvelijoille ja eläkeläiset olivat perustuslainvastaisia, kun olivat vähenemisiä sairaaseen maksaa ja työttömyysedun, kaikki joka olisi siistinyt 1,3bn € budjettimenoista tänä vuonna, viestinarvioiden mukaan. Oikeusistuin tuki kuitenkin toinen suunnitteli mitat kuten verovaelluksia.

Passosin Coelhon konservatiiviset Sosiaaliset Demokraatit ottivat vallan, sitten kun Sosialistinen edeltäjänsä kysyi lainaajien ”troika” maksavat takuita maaliskuussa 2011, ennen kuin eroominen. Lähtien sitten, hallitus on määrännyt kireitä ja epäsuosittuja menoleikkauksia ollut yhteensä € 13bn – Portugalin noin 8 % taloudellinen lähtö – joka on johtanut yleisiin vastalauseisiin yhdessä muilla eurozone mailla kärsiminen sinnikäs taloudellinen romahdus.

Hallitus epäonnistui tavata budjettivaje kohteensa viime vuonna asettavat mitä euroopan Unionia, sitä Kansainvälinen Rahallinen Varat ja eurooppalainen Keskeinen Pankki oheen, ja täyttääkseen € 78bninsa maksaa takuita Lisbon on vannonut siistiä bruttokansantuotteen 6,4 % budjettivajeen vuodessa 2012 5,5 % tänä vuonna.

Passos Coelho jäi eloon ei luottamusta neljännen äänestyksensä viime keskiviikkona mutta kohdatut uusitut puhelut erota viikonlopun aikana. Vastustus Sosialistinen johtaja António José Seguro syytti hallitusta kampanjalupausten rikkomisesta ja sanoi että avustusjonot melkein miljoonaa ihmistä näytti ankaruus oli ainoastaan lukinnut maan recessionary spiraalissa, joka saattaa vielä johtaa sekuntiin maksaa takuut. Portugalin talous kutistui 3,2 % viime vuonna.

”Maa tarvitsee eri uloskäyntistrategian kriisistä, yksi joka prioritises taloudellinen kasvu,” Seguro kertoi valtiotelevision. ”Maa asuu sosiaalisessa murhenäytelmässä. Tämän täytyy muuttua ja tuo muutos aiheuttaa hallituksen vaihtaminen”.

Kriisi-isketyssä lähiEspanjassa sillä aikaa, CSI-FIN liitto kansalaispalvelijoille sanoi hallituksen Madridissa ”pitäisi ottaa muistiinpanon” portugalilaisen oikeusistuimen päätös ja korvaa työläisiä, joilla on joulu bonus axed viime joulukuussa leikkauksissa jotka tarkoittavat samoin siistiä haukottelevan budjettiaukon.

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
People will finally be forced into being more energy efficient and responsible because they will have no alternative but to do so when the economy finally deplete.
Post a comment
Write a comment:

Related Searches