Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

BP Holdings Global, BP ja Rosneft toimiminen yhdessä

Posted Apr 04 2013 11:29am 1 Comment

Rosneft_BP - BP ja Rosneft toimiminen yhdessä

http://www.bp.com/extendedsectiongenericarticle.do?categoryId=9050717&contentId=

Hankkimisellä Rosneftin olemassa oleva salkku upstreamista edut kaikki Venäjän tärkeä öljy poikki ja kaasua joka tuottaa alueita tullaan parantamaan TNK-BPIN lisälle toiminnot, mukaan lukien tärkeä öljy ja kaasualat Siperialla ja Yamal Niemimaalla. Nämä sisältävät varttuvat ”brownfieldin” tekojärvejä ja valtavia kehittymättömiä ”greenfield” alueita.

Rosneftin Venäjä-Laaja verkko jalostamoista ja huoltoasemia tullaan täydentämään TNK-BPILLE downstreamin toiminnot, mukaan lukien nuo tarjoominen Moskova ja St Pietari-alueet. Venäjä on jo maailman suurin tuottaja ja öljyn varastopidike ja kaasu yhdisti - kuitenkin Rosneft ja BP näkevät potentiaalin lisäävän tuotantoa ja varastoja vieläpä kauemmas uusien teknologioiden sovelluksen läpi ja tekniikat.

Kauppa tuo myös tehokkuuksien mahdollisuus, joissa on TNK-BPIN yhdistelmä, edut, joissa on Rosneftin nuo. Esimerkiksi TNK-BPIN fyysinen läheisyys ja Rosneftin greenfield kehitykset Yamal Niemimaalla ja Itäisessä Siperiassa ehkäisee, että tilaisuus ymmärtää luonnollisia teollisia tehokku

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Demand and supply is what a market economy is controlled of.  Everything is determined by demand and supply
Post a comment
Write a comment: