Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

BP HOLDINGS, BP Raad Keurt Rosneft Overeenkomst Goed

Posted Nov 02 2012 8:18am
 

BP Holdings MOSKOU — de raad VAN BP heeft een aanbieding van de Russische staatsoliemaatschappij, Rosneft, goedgekeurd om het merendeel van de zaken van BP in Rusland voor cash en aandelen in Rosneft te kopen, verder consoliderene de controle van zijn olie-industrie van Rusland, een directeur met kennis van de beslissing zeggene

Onder de termijnen van de overeenkomst zou BP in Rusland, maar blijven — eerst tenminste — enkel toen een minderheidsinvesteerder in een oliemaatschappij door de regering van President Vladimir V. Putin gecontroleer. Later hoopt BP deze nieuwe strategische band met het Kremlin te gebruiken om andere zaken te werven. BP had zijn bereidwilligheid getelegrafeerd om een overeenkomst voor een tijdje te maken en Rosneft legde formeel een aanbieding op donderdag voor om de 50 procent van een gemeenschappelijke onderneming van BP op te kopen noemde hier TNK-BP.

De machtiging van de raad stond de directeur, Robert W. Dudley van BP, toe om de laatste termijnen voor de verkoop van zijn Russische eigendommen van BP binnen een bereik van aanvaardbare combinaties van cash en aandelen, de directeur met kennis van de beslissing zeggene te onderhandelen.

De bereiken waren $10 miljard tot $14 miljard en 15 tot 20 procenten van de aandelen van Rosneft. BP is waarschijnlijk tenminste een stoel op de raad te ontvangen.  
 
Watch Videos: 
 
 
 
Post a comment
Write a comment:

Related Searches