Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Sko Omdömet och typ av sko: Nike Free 3.0 V4, Minimal löparskor

Posted Sep 18 2013 7:23am

Rekommenderad Användare : Neutral löpare med medelhög valv till högre båge , de med en smalare fot . Löpare som kör med bra blankett eller som arbetar med sin kör formuläret .
Tekniska specifikationer: Minimal vadderade utbildning sko för dem med neutrala biomekanik . Sömlösa komposit övre där lätta material är fuserade till tyget för att tillhandahålla flexibel, men ändå säker passform . Flexräfflor löper genom längden och bredden av skon ger flexibilitet genom hela skon. Mellansulan är låg profil och tjänar även som slitsulan för att ytterligare minska vikten. Mesh inre hylsan som formar sig efter foten . Häl till tå offset är på 4mm med total klackhöjd på 17mm och framfot på 13mm ( höjd avser mellansula och inkluderar inte innersulan eller slitsulan ) . Vikt på för män är 7,2 oz och kvinnor är 5,8 oz . De kvinnor och mäns modeller erbjuds i medelstora ( standard ) bredder bara .
Översikt : En lätt minimal tränare med inlägg för att hantera mild till måttlig överpronation . Idealisk för löpare som vill övergå till en sko med en minimal droppe , men ändå dra nytta av vissa strukturerat stöd i sin Nike Free Run skor .

Dam Nike Free 3.0 V4 Rosa Grå

Montera: häl och krage passform sitter ordentligt . Den en delad design gör för en märkbar fot kramas sensation runt toppen av kragen . Eftersom det finns ingen hälkappa , är passformen nedanför kragen mjuk med en " knappt där " känsla, medan snugness av passformen håller hälen fint. Mellanfoten coutours i foten med en böjd form , vilket passar denna recensent fot typ snyggt ( hög , styv båge ) . Framfoten öppnar upp och ger trampdynan gott om utrymme för att fungera korrekt . Längden / dimensionering är förenlig med andra prestanda löparskor som denna recensent har slitna . Passningen av Free 3.0 V4 är en mycket låg volym passform och den övre passar bokstavligen som hand i handske . Dam Nike Free Run 3 Rosa Grön
Transition : Vi kommer att inleda med att recensenten är en häl anfallare . Design möter funktion . De accentuerade Flexräfflor tillåter foten att röra sig i en " naturlig " mönster . Hur detta översätts för denna recensent var att han kunde känna hans fot och nedre benmusklerna arbeta hårdare än normalt med varje steg . Skon gjorde honom styra hälen övergången formuläret till tå på ett mer genomtänkt sätt . Hans tankar är att skon inte riktigt övergången , utan snarare , gör foten . Skon gör vad den är tänkt att göra .
Dämpning : Dämpningen är hårdare än de flesta . Det ger en lyhörd rida , vilket är bra om du gillar känslan ansluten till jord . Denna recensent tyckte att dämpning var riklig under hälen och mellanfoten . Han kände att den dämpning under framfoten saknades och att han inte fick tillräckligt mycket stoppning under bollen med foten eller tårna .
Övergripande kommentarer : När den här personen först ut på Free 3.0 V4 , det passar som handen i handsken . Han gillade hur det passa konturen av foten och hur lätt det kändes . The Nike Free Run 3 skulle vara ett utmärkt val för en tillfällig kort träning kör , kör tempo ( eller annan träning ) , och möjligen en racing sko för upp till en halv - marathon . I jämförelse med andra minimala löpskor modeller som denna recensent har körs i ( Altra Instinct , Brooks Ren Flow 2 , och Saucony Kinvara ) , är passformen på 3,0 Snugger än Instinct och flödet 2 . Både Instinct och Flow 2 har ett brett , öppet framfoten . Flow 2 i synnerhet har mycket mer volym i den övergripande passform . Den Kinvara passformen är den mest liknar den Free 3.0 , men det är ändå inte så tätt . Den Kinvara och Flow 2 är något jämnare i sin övergång från häl till tå . Den Instinkt är mer flexibel än Kinvara och flöde 2 , men fortfarande mindre flexibel än den fria 3,0 . Såvitt dämpning, skulle detta granskare säga att Ren Flow är en kudde i jämförelse till Free 3,0 . Den Kinvara är också mjukare och något mindre känslig än Dam Nike Free Run 3. Instinkten är något fastare , med den mest lyhörd känsla för denna grupp av minimala skor . The Free 3.0 jämför väl i sin funktion till dessa tre andra minimala träningsskor , med en stor övergripande passform och känsla för denna kategori av minimal springa skor .

Post a comment
Write a comment:

Related Searches