Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

BP Holdings: BP spørger føderale domstol at suspendere fordringer betalinger under undersøgelse af svig - MyOpera

Posted Jul 22 2013 9:34am

Source

 

 

Advokater for britiske olie gigant BP spurgte US District dommer Carl Barbier sent tirsdag for en præjudiciel påbud om at midlertidigt suspendere betalingerne af private økonomiske krav indtil tidligere FBI-direktør Louis Freeh afslutter en undersøgelse af påståede svindel i multimilliard-dollar hævder betalingprogram

 

BPsagde programmet har betalt ud mere end $73 millioner om ugen på et tidspunkt, når det er ved at blive undersøgt for svindel, efter fyring af to af sine ledende advokat "efter tilsyneladende mellemliggende i forarbejdning af fordringer, hvor de synes at have haft en finansiel indsats."

 

Barbier udnævnte Freeh som særlig master til at undersøge påståede forseelse i kontoret drives af Lafayette-baserede advokat Patrick Juneau efter Juneaus egen interne undersøgelse af senior attorney Lionel H. Sutton III beskyldte ham for at skrive politikker, draget fordel af sig selv og andre sagsøger advokater. Rapporten sagde også en "fortrolig kilde" havde beskyldt Sutton af forsøge at påvirke en fordring, der er indgivet af et sagførerfirma i New Orleans. Denne virksomhed havde angiveligt betalt Sutton en del af udligning betalinger for fordringer omhandlet advokatfirmaet af Sutton, før han tiltrådte fordringer office.

 

Juneau også rapporteret til Barbier 2 juli, han havde opsagt kontrakten af Suttons kone, Christine Reitano, der også arbejdede som advokat for programmet, men Juneaus rapport forklarer ikke opsigelsen.

 

"Mens undersøgelsen lige begyndt med hensyn til deres deltagelse i andre politikker, det er ubestridt, at Mr. Sutton og MS Reitano var i stand til at påvirke eller styre resultatet af næsten enhver politisk beslutning foretaget af CSSP," sagde en BP memorandum til støtte for sin bevægelse.

 

Reitano også repræsenteret sagsøgere før Gulf Coast fordringer facilitet, kontoret drives af Ken Feinberg forud udpeget af retten fordringer office.

 

I hans 2 juli ordren om beskikkelse af Freeh, omfatter Barbier sagde Freeh undersøgelsen "undersøgelsesrejse eventuelle andre mulige etiske overtrædelser eller andre forseelser" i programmet afvikling.

 

"De samme risici, der førte denne retten til ekstraordinære udnævnelse af særlige master Freeh garanterer en kort pause i udbetalingerne fra CSSP, men ikke andre CSSP operationer, indtil han afslutter undersøgelsen og udsteder sin rapport," sagde BP bevægelse.

 

BP fremførte i dens understøttende memorandum, at suspensionen ønsker at beskytte ry for betaling office, og beskytte virksomhedens finansielle interesser.

 

"Det ville være upraktisk hvis ikke umuligt for BP at inddrive alle plettet betalinger foretaget af CSSP i løbet af undersøgelsen," hævdede bps advokater. "Faktisk, som denne domstol er klar klasse counsel slås, når en betaling er foretaget, BP er kategorisk uden at inddrive disse midler fra fordringshaverne."

 

I en kort erklæring udstedt sent tirsdag, sagde Juneau han ikke havde set eller gennemgik forslaget.

 

"Desuden, vi kan ikke kommentere forslaget da dette emne vil være Domstolen," Juneau sagde. "Vi vil fortsætte med at behandle påstande, indtil retten pålægger ellers. Som altid, vi vil trofast overholder retninger af Domstolen."

 

Anmodningen om suspension kommer en dag efter BP lanceret sin egen hotline for folk at betænkningen påstande om svig i forbindelse med for programmet krav.

 

Det er også den seneste flytte af firmaet til at få Barbier enig med virksomhedens fortolkning af reglerne for betaling af fordringer. BP afventer ord fra amerikanske 5th Circuit Court of Appeals på selskabets appel af en tidligere afgørelse fra Barbier opretholde Juneaus fortolkning af reglerne for betaling af fordringer, selskabet siger vil koste det milliarder mere end sit oprindelige skøn på 7,8 milliarder dollars.

 

"Intet af dette ændrer bps forpligtelse til Golfen, hvor virksomheden har allerede brugt 14 milliarder dollar på svar og oprydning omkostninger og betalt mere end 11 milliarder dollars i krav til enkeltpersoner, virksomheder og offentlige myndigheder," sagde BP talsmand Geoff Morrell i en erklæring efter motiion blev gemt. "Vi er overbeviste om, at dommeren Freeh undersøgelsen vil blive afsluttet så hurtigt som muligt, og vi ser frem til en genoptagelse af en fair og pålidelig betalingsprocessen, der har tillid til alle involverede parter."

 

Post a comment
Write a comment:

Related Searches