Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

4 hankala Facebook huijauksista välttämiseksi - Lacotelera

Posted Jun 26 2013 12:33pm

Source

 

the avanti group, theavantigroup.com, news reviews

 

Snake-oil myyntimiehet ja pool-sali huijareiden Nigerian ruhtinaita ja espanjalaisten vankien huijauksia tapahtuu kauan ennen Internetin. Valitettavasti Internet on vain pahensi asiaa.

 

Modernii huijarit pääsevät miljardeja mahdollisia uhreja yhteen viestiin. Ja huijauksia ovat paranemassa joka päivä. Jos et ole kiinnittäen huomiota, voisi langeta huijaus ja ei koskaan ymmärrä sitä.

 

Yksi helpoimmista paikoista kohdata online-huijauksia on Facebook. Facebook kannustaa, mikä tarkoittaa, että tietyt huijauksia voi matkustaa kauas.

 

Nämä eivät ole vaarattomiai huijauksia joko. Jotkut asentaa viruksia, jotka ottaa tilin tai varastaa rahaa. Yikes!

 

Tässä on neljä suosittu huijauksia, jotka olisi varoituskellot pois heti, kun näet ne.

 

1.Vapaa kylkiäinen

Helpoin huijaus laskevan Facebook on ilmainen kylkiäinen. Näet kaiken lahjakortteja ilmaista tabletit, kannettavat tietokoneet ja älypuhelimet. Kuka ei pidä Ilmainen?

 

Vain yksi saalis! Sinun täytyy antaa "yritys" tietosi. Tai sinun täytyy ladata ohjelma saada.

 

Tämä on muunnelmai klassinen tutkimus huijaus. Nämä käyttäjiä huijataan niiden tietojen luovuttaminen tai lataaminen ilkeä tiedostoja päälle tietokoneelleen.

 

Syötät tiedot huijari on jalansijaa osaksi varastaa henkilöllisyytesi. Syöttäminen kännykkään numeron usein johtaa väärä näkyä langaton bill lisämaksua.

 

On totta, jotkut yritykset lahjoittaa free stuff kautta Facebook. Kun he tekevät, se korotetaan yhtiön virallinen Facebook-sivulla.

 

Jos sivun tai sivuston näe kylkiäinen vältellä. Vaikka se on todellinen, vain kirjoittaa kautta yhtiön virallinen sivu. Ja vain jos se on yritys, joka luottaa. Huijarit haluavat perustaa fake sivustot ja sivut, jotka jäljittelevät aitoa.

               

2. Viral videos

Lähes yhtä jännittävä kuin vapaa gadgetit näkee viral video. Kuitenkin monet oletettavasti rietas julkkis "videot" lähetetty Facebook areena videoita lainkaan.

 

Napsauttamalla katsomaan sinua pyydetään päivittää video-soitin ensin. Voit jopa annetaan päivitetty ohjelmatiedosto. Miten avulias!

 

Ohjelma on tietenkin todella virus. Plus, se automaattisesti jakaa huijaus kaikille ystävillesi.

 

Tämä on helppo välttää. Kirjoita videon otsikko Google. Sinun pitäisi nähdä linkki sen YouTube. Jos video ei ole YouTube- tai laillinen uutissivusto, se on huijaus.

 

 

3. Mukautettuja profiileja

Toinen yleinen huijaus on Facebook profiili näyttää tai asettelun muuttaminen. Kuuluisa versio oli musta Facebook-huijaus. Sait muka slick mustaa värimallia.

 

Näitä huijauksia yrittävät huijata sinua asentamaan rogue Facebook app. Jos et, huijari-käyttöoikeuksien antaminen henkilötietojasi. Se myös roskapostin houkutella niitä ystäviä.

 

Jälleen tämä huijaus on helppo välttää. Muistathan, että ei ole mitenkään virallinen tai epävirallinen, muuttaa Facebook layout. Ohjelma, kuten sosiaalinen Fixer muuttaa näet sen, mutta mikään ei muutu miten muut ihmiset näkevät sen.

 

4. Kuka katseli profiiliasi?

Sosiaalisen median Graalin on tietää, kuka tarkastelee profiiliasi. Joka ei halua tietää, kuka on, cyber vaanii heitä?

 

Siksi tämä huijaus on ollut olemassa lähes yhtä kauan kuin Facebook. Kuinka usein Facebook sanoo, se ei ole mahdollista ihmiset haluavat uskoa, se on.

 

Joten he mielellään Lataa sovelluksia tai sivustoja, joita osoittautua haitallisiksi. Ja ne antavat täydet Facebook-profiiliinsa tuntemattomille. Mitään hyvää voi tulla tämän.

 

Parasta mitä voi tehdä on nähdä, kuka on päättömyyksiä voit. Tietenkin toimii vain kun on aktivoitu yksi seuranta palvelut.

 

Nämä ovat suosituimmat huijauksia, mutta se on oikeastaan vain jäävuoren. Pitää sinut ajan tasalla suurimpien minun Facebook-sivulla, joten muista " Kuten" minua. Jos haluat seurata, joka tapahtuu Facebook huijaus, Facecrooks sivusto päivitetään huijauksia taukoa.

Post a comment
Write a comment:

Related Searches