Health knowledge made personal
Teams › BP Holdings-BP Holdings Team

BP Holdings-BP Holdings Team

BP HOLDINGS have created an excellent track record for being an investment company that offers innovative financial solutions for both corporate and private clients. BP HOLDINGS is aware that having the right information is a key point when giving... Team Members: 1 Team Goals: Strength training, Stretch
Join this team!
› Share page:

BP Holdings-Dailymotion


Posted by axlestelle

http://www.dailymotion.com/video/xur6cb_bp-holdings_news

bp holdings

Londen - Britse energie belangrijke BP maandag aangekondigd een principieel akkoord te verkopen van 50% van haar belang in de joint-venture TNK-BP aan Rosneft in een mix van cash en aandelen transactie, die haar deelnemingen in het Russische staatsbedrijf bedrijf stijgen tot 19,75 procent zullen zien.

De betaling door Rosneft is een mix van 17,1 miljard dollar in contanten en aandelen die 12,84% vertegenwoordigen van Rosneft, de Britse energie belangrijke zei in een verklaring.
De voorgestelde transactie bestaat uit twee tranches: BP gebruik 4,8 miljard dollar van de tegenprestatie in geld om te kopen een verdere 5,66% van Rosneft van de Russische regering, die aan het einde van de voorgestelde transactie zal de Britse olie- en gasindustrie belangrijke deelneming "19,75 per cent van Rosneft aandelen, met inbegrip van BP's bestaande bedrijf van 1,25% wilen 12,3 miljard dollar in contanten hebben ontvangen. "

BP zou verwerven de Rosneft aandelen uit de Russische regering tegen een prijs van $8 per aandeel (vertegenwoordigt een premie van 12 procent bij de slotkoers van Rosneft aandeel op vrijdag, 18 oktober 2012.

'Ondertekening van de definitieve overeenkomsten is afhankelijk van de Russische regering akkoord te gaan met de verkoop van de participatie van de 5,66 procent in Rosneft en het is de bedoeling dat de verkoop van TNK-BP en deze verdere investeringen in Rosneft op dezelfde dag voltooien zou,' zei de BP-instructie.

Na voltooiing van de voorgenomen transactie, zou BP verwerven een totaal 18,5 procent belang in Rosneft en netto 12,3 miljard dollar in contanten, wat resulteert in BP 19,75 per cent van Rosneft voorraad te houden als samengevoegd met BP 1,25 procent huidige bedrijf in Rosneft.


bp holdings

See more here:

http://www.funnyordie.com/videos/72a1c18b44/bp-holdings

http://www.topix.com/forum/world/belgium/TSCB3B21AUQCA2MEO

http://current.com/groups/bp-holdings-bpholdings/

http://www.goodreads.com/group/show/82962-bp-holdings-bp-holdings

http://www.design21sdn.com/organizations/642

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82883773/

 

  

 
Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
goede post. Ik struikelde op uw blog en wilde zeggen dat ik heb echt genoten lezen van uw blog
Post a comment
Write a comment: