Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Moncler Jassen Outlet Ik wil Om u te helpen Degenen Kids Being a Vrijwilligerswerk

Posted Nov 30 2012 7:15am


Moncler Jassen Outlet Het was snel direct na universiteit , I verworven leren de begrip voorwaarden kinderen in het westen van China was extreem bad , ik nodig om te helpen die kleine kinderen als een vrijwilliger. "Dit jeugdige college leerling in de held stad uitlegde opgewonden Zijn important misschien wel de School van gesprek en telecommunicatie eeuw techniek Faculteit van Beijing indienen Hogeschool, Tian Kai Tiankai nu blijven aangedrongen vrijwillige opleiden elke individuele maand, hij is ongelooflijk blij met behulp van de vrijwillige beweging . hij is geobsedeerd door algemene publiek programma. Hij schonk aan verslaggevers over zijn deelname tijdens de vrijwilliger bezigheden de heer Kay. uitlegde biedt een belangstelling voor community welzijn, trad hij toe tot de jongere lokale gemeenschap in . college Tijdens de groep, bereikte een upperclassman, getroffen hem sterk . heer Kay uitlegde , deze upperclassman deelgenomen tijdens de Beijing West Sunlight landelijke enhancement Foundation , dat is waarom hij bevat een omvat een gelegenheid deel van een grotere vrijwilligers gemeenschap . "Dit is een is vaak een NGO." Tian Kai vrij blij met te zijn in de positie om een onderdeel van deze groepen .

Aanvankelijk, team georganiseerd enkele gepassioneerde jongere vrijwilligers om te helpen de lousy studenten in belangrijkste school elke periode van dertig dagen of elke vakantie uitje . 2009 zomerseizoen , Kay en zijn vrijwilligers crew ging naar Jingyuan County, G Moncler Jassen Outlet ansu Noord Beachfront Township vrijwilliger acties . "Later onze activiteit van Ontdek was veel meer significante, is gewoon niet veel , dus we geselecteerde essences en etherische universiteiten voor de kinderen van boeren-arbeiders om te helpen hen in Beijing " De heer Kay vermeld . In Beijing, docenten tijdens de migrant kinderkleding scholen zijn handvol , en top kwaliteit van instrueren kunnen verschillen breed , een trainer moet opvoeden een flink aantal klassen, ongeacht dat sommige docenten niettemin amper deal met dat alles. Dit soort vrijwilligers zoals de heer Kay heeft opgelost een flink aantal moeilijkheden . Vrijwilligers in deze faculteiten algemeen instrueren kunstwerk cursussen . Voor mijn routinematige is het .

tekenen, dus ik instrueren de kinderen tekening. In het algemeen , behoort te Houd de potentiële , gebruikelijke weekend ik en onze school jeugd vrijwilliger leverancier in Beijing heeft uitgevoerd diverse omvat over faculteit acties "De heer Kay uitlegde .



Beijing migrant faculteit trainer activa zijn eindig, en opvoeder hoogwaardige is ongelijk. Normaal , hogescholen trainer iemand om aansprakelijk voor een flink aantal onderscheidende programma . Nooit net als de ?? trainer verstrekken als moreel , culturele en organische wetenschap, en diverse onderwerpen . Toch , in songs , kunst , sportactiviteiten, en diverse cursussen , docenten machteloos. De heer Kay en net als de heer Kai dit soort scholieren vrijwilliger te komen Moncler Jassen, heeft opgelost veel op de migrant scholen . Vrijwilligers in migrantengemeenschappen universiteiten opleiden algemeen Professor enkele kunst klassen . "Omdat mijn tijdverdrijf is schilderij , dus ik spelen mijn specialiteit, leren jongeren tekenen "Sprekend over alles wat je trein klassen, Tian Kai vrij beladen . De heer Kay uitlegde , omdat hij zo vrijwilligers grotendeels presteren om onze sterke punten, deelnemen aan instrueren acties in het algemeen te verkrijgen zijn private specialiteit.

De school "twee zinnen een paar" studie cursus als gevolg van de noodzaak om een ??hebben systemische, universiteit trainer, zou niet laten vrijwilligers leren . De heer Kay vermeld dat hij ook weet dat de hoogleraar is instrueren in hun bezitten en de procedure, opdat zij zal waarschijnlijk niet zijn nodig om les te geven deze cursussen . Cultiveren hun gedrag . Speaking van instrueren van de oogst en emoties , beweerd : "Ik denk dat voelen veruit de meest important onderwijs . kleine kinderen " Mr Kay vermeld , via opleiden , blootgelegd die de jonge kinderen en jongeren in de city nog worden veel onderscheid . Veel van hen durven niet aanplakking zelf of niet. De heer Kay vermeld : "we gaat worden een instructor geeft compleet geniet om uw studenten autonomie "Dit groep van vrijwilligers in instrueren proces , rondom de begrip van onderwijs in toepassing . Ze bieden compleet deel te nemen aan de kinderen initiatief, in Natuurlijk tot maken de kinderen te Moncler Outlet doen, bouwen de kind stijl en uitstekend patronen .

Met de opleiden van docenten , de geleerden zal zelfs zijn heel waarderen. Meest jongeren zijn vertelde zij zoals deze docenten en leraren van uw cursus . De interview , de overgrote meerderheid van faculteit opdrachtgevers in deze vrijwilligers gaf substantiële erkenning. "Dit is een is vaak een twee-weg studeren ." Talk over onderwijs , de heer Kay uitlegde bedachtzaam. De heer Kay uitlegde blootgelegd van onderwijs in tal van onderwerpen . In discussies met de jonge kinderen , hij leerde de beste manier om Overleg samen met de jongeren , de taal ook biedt een geweldig vooruitgang, de uitdagend teams ook gebruik een verdere bevattingsvermogen . "In feite geven we veel , maar deze universiteiten en studenten in ruil voor elke veel "Hier, Tian Kai zit vol gedachten . Hij zei dat uitlegde dat hij terugbetalen veel, maar hij ontvangen een groot aantal return ervaren ook doen genoeg .

De heer Kay geadviseerd verslaggevers dat zijn meest up-to-date slechts een is verblijven gestructureerde met de Basis Hoger onderwijs vrijwilligers "Sun Studio" indruk algemene publiek inzet naar om ervoor te zorgen dat extra mensen betrokken over deze team van mensen op zoek naar support . "Hoop imaging technologische know-how ervaring vergunningen migranten kids "Tian Kai op zijn" Studio "is uitgebreid van zelfvertrouwen . De specifieke situatie met geïnteresseerde scholen . Speaking van onderwijs werkervaring, de h Winterjassen Dames eer Kai kon niet support overweegt hun specifieke gevoelens over de grotere iets. Zodra hij assistentie een college systeem , school functionaliteit Gear , resources zijn beperkte , maar docenten en studenten steeds warmte, heel gebruik van nu middel in de rij. De heer Kay gemeld dat deze onvoldoende migrant school , maar academici monclers jassen en studenten van de enthousiasme hij voelt extreem ernstig. Hier , de heer Kay gaf verslaggevers een laat onder de indruk hem. Het is echt een tijd en migrant universiteit praten , informeren hem naar school opdrachtgevers in principe open up healthclub class . Net het begin tot het begrijpen waarom faculteiten nooit zorgen voor jongeren op lichamelijke uit te oefenen . Later Later Daarna realiseerde hij opgenomen begrepen dat door als gevolg van gevolg van de zwakke zwak punt van de hogescholen , bijbehorende afdelingen van subsidies kan echt minimaal , dus de kleine kinderen zijn hoofdzakelijk niet verzekeringen , maar op fysieke gevaren, als je wilt om te voorkomen incidenten , het college niet durven open up gym natuurlijk. Tot slot , de heer Kai lenen migranten medewerkers voor de full cultuur roept: "I kiezen om bewering dat het grote publiek over ons, gepresteerde , ongeveer kan ook helpen om particulieren in moet hebben ik zou willen gebruik maken van onze vrijwilligers een beetje beweging om te helpen dat zal helpen andere mensen Deze maatschappij bijna overal kan compleet van behandeling en adore .

eer Kai kon niet support overweegt hun specifieke gevoelens over de grotere iets. Zodra hij assistentie een college systeem , school functionaliteit Gear , resources zijn beperkte , maar docenten en studenten steeds warmte, heel gebruik van nu middel in de rij. De heer Kay gemeld dat deze onvoldoende migrant school , maar academici monclers jassen en studenten van de enthousiasme hij voelt extreem ernstig. Hier , de heer Kay gaf verslaggevers een laat onder de indruk hem. Het is echt een tijd en migrant universiteit praten , informeren hem naar school opdrachtgevers in principe open up healthclub class . Net het begin tot het begrijpen waarom faculteiten nooit zorgen voor jongeren op lichamelijke uit te oefenen . Later Later Daarna realiseerde hij opgenomen begrepen dat door als gevolg van gevolg van de zwakke zwak punt van de hogescholen , bijbehorende afdelingen van subsidies kan echt minimaal , dus de kleine kinderen zijn hoofdzakelijk niet verzekeringen , maar op fysieke gevaren, als je wilt om te voorkomen incidenten , het college niet durven open up gym natuurlijk. Tot slot , de heer Kai lenen migranten medewerkers voor de full cultuur roept: "I kiezen om bewering dat het grote publiek over ons, gepresteerde , ongeveer kan ook helpen om particulieren in moet hebben ik zou willen gebruik maken van onze vrijwilligers een beetje beweging om te helpen dat zal helpen andere mensen Deze maatschappij bijna overal kan compleet van behandeling en adore Moncler Jassen.
From page: http://www.deafseniorsmatch.com/member/blog_post_view.php?postId=4554
wdzscnlmo1130
Post a comment
Write a comment:

Related Searches