Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Den eneste Nike Free Run Plus 2 er at små steiner

Posted May 24 2013 12:41am

Jeg følte meg rask, lett og sterk: Jeg kunne har kjørt for alltid.Nike Free Run skoen er komfortabel og passer perfekt, ikke for stor eller liten, ikke for smal eller bred.Det knapt føltes som jeg hadde på seg sko, men føttene mine ble støttet nok på min korte 1,5 kilometer rask løp.Skoen tippet meg frem til midfoot, så beina mine jobbet litt hardere, men det er bra, og jeg er ikke sår eller verkende-Jeg føler meg bedre enn noensinne.Disse trenerne er utrolig ... super comfy og veldig lett.Flott å road kjøring og for tørr falt kjører for.Jeg vil seriøst anbefale disse ultra komfortable trenere.Jeg bor og jobber i disse, og jeg har ingen klager.Jeg har farely brede føtter og disse var perfekt for meg som jeg føler ikke noe press på den laterale siden av stortåen min, der jeg har de fleste av mine vanlige problemer!
Jeg trengte et par joggesko for college og jeg plukket disse ut, og det er utrolig hvordan lyset disse tingene er!Jeg bruker å hate kjører hele mitt liv, og nå jeg liker å kjøre på grunn av disse skoene! Jeg har vært en løper i mange år og har prøvd omtrent alle merke og modell av sko på markedet.Jeg kjøpte mitt første par Nike Free Run 3 for noen måneder siden, og jeg er rett og slett overrasket over hvor mye min løping har blitt bedre!Jeg føler meg så mye lettere på føttene og beina mine har definitivt blitt mer tonet.Jeg er klar til å kjøpe noen flere par i ulike farger for å blande den opp! Jeg har en nøytral fot og jeg virkelig ønsket nye løpesko med mer av en " Nike Free Run Sko" føler for dem.Disse skoene er stor.Jeg er på mitt andre par og jeg er fortsatt elske dem.Jeg kan ikke vente med å prøve ut den nye Nike Free 2.Men jeg må si at disse skoene er ikke for alle.Jeg har venner som trenger stabilitet / kontroll sko og disse skoene fungerte ikke godt for dem.
Når jeg først fikk pakken jeg trodde de glemte å sette skoen i boksen!Det er utrolig hvor lett disse skoene er!Og min fot passer skoen perfekt, selv om jeg har hatt problemer på grunn av bredden på foten min (My hælen er svært tynn). Den eneste Nike Free Run Plus 2 er at små steiner kan sette seg fast i rygger, og som kan være enlite annoying. At første jeg tenkte jeg kanskje har feil størrelse, fordi skoen ikke synes å passe ballen av foten min.Jeg brukte dem aroung huset for et par dager og la merke til skoen formes til foten min.Jeg guress det var trolig i informasjonen, men jeg glemte det.Jeg tror skoen er fantastisk.Det er veldig lett i forhold til hva jeg hadde på meg tidligere.Vet ikke om holdbarheten enda, jeg har bare hatt dem i ca en møll.Ingen problemer så langt.

Dame Nike Free Run Plus 2 Rød Svart Hvit

NOK1,128.13   NOK414.66
Du får 63% avslag

Post a comment
Write a comment:

Related Searches