Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Krop fundet dinglende fra kontortårn kan være af tagger, politiet siger

Posted Apr 02 2013 3:41amEn mand, hvis lig blev fundet dinglende udenfor en downtown Sacramento kontortårn kan have været en tagger, oplyser myndighederne.

På et tidspunkt mandag morgen, fremgår det manden bandt et reb rundt om sig selv, oplyser myndighederne. Men han var bundet i en siddende stilling som en rappeller. Rebet blev bundet af med et vindue vask anker, og brand embedsmænd tror, ??at ankeret kunne have holdt sin vægt. Men de tror ikke, at han var et vindue vasker.

Omkring 07:45, en person i en anden bygning rapporteret se manden hængende nær  Nike Free Run12. og K gader. Redningsfolk snart nåede manden, tog ham ned, og bekræftede, at han var død.

Manden var mindst ni etager over jorden.

Myndighederne fortalte Sacramento Bee, at manden synes at have været en tagger, Mænd Nike Free 5.0   der forsøgte at male nogle graffiti på facaden af ??bygningen. En dåse spray maling og et vindue ætsning værktøj blev fundet på taget af bygningen.

Battalion Chief Marc Bentovoja fortalte Bee afdelingen ikke havde nogen grund til  Nike Freeat tro mandens død var et selvmord.

"Det ligner et uheld mere end noget andet," sagde Bentovoja.

Post a comment
Write a comment:

Related Searches