Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

GJENNOMGANG: NIKE GRATIS RUN 5,0 KVINNER'S løpesko

Posted Sep 28 2013 3:22am

Som personlig trener, joggesko er veldig viktig for meg. Jeg bruker dem seks dager i uken, noen ganger i 14 timer i døgnet, så de trenger å være komfortabel og støttende. Jeg har vært en ivrig tilhenger av Nike Free joggesko siden de kom ut for noen år siden, og nå er de utgjør hver løper i garderoben min.
De nye Nike Free Run er de mest komfortable skoene jeg har slitt. De er utrolig lette, slik at føttene ikke får sår og føles tung, men de har også nok støtte og demping under og rundt foten. Folk som er vant til å bruke en veldig støttende løpesko kan ta litt tid å venne seg til følelsen av Dame Nike Free Run 3 løpere, og jeg vil foreslå overgangen gjennom. Start med å slite dem for fotturer, og deretter begynne å inkludere dem mer inn i din daglige rutine, gradvis bygge opp til å bruke dem for løping og kryss-trening.

Dame Nike Free Run 3 Rosa Grønn

Skoen er utviklet for å bidra til å gjøre din kjøre mer komfortabel og har funksjoner som etterligner barfot kjører. Men dette løpesko har også støtte for å bidra til å skape en sikker følelse og et naturlig utvalg av bevegelse i foten. Dette vil tillate deg å utvikle en mer naturlig kjører stil (samt bidra til å styrke alle musklene i føttene).
For meg, var de det beste for min kjører som jeg hadde fryktelig før Billige Nike Free Run jeg hadde fryktelig problemer med min Achilles. Etter å ha skiftet til Nike Free Run 5.0 smerten gikk bort, og jeg følte en mye bedre rytme mens du kjører.
Selv om Menn Nike Free 5.0+ sko er designet for å kjøre, de er også en veldig god reise sko (fordi de er så lette) og også flott for fotturer og hverdagsaktiviteter. Jeg vil anbefale dem til noen!

Post a comment
Write a comment:

Related Searches