Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

billige nike air presto,nike free run norge ,freelopesko.com

Posted Apr 13 2013 6:52am

AP Robinho [microblogging] kan gå til flamenco melding endelig fikk spilleren nektet, men fra hans munn spredt, vil det være å forlate San Siro stadion underforstått.

 

Spillere, sier Robinho i et intervju: "flytte til Flamengo Jeg har stor respekt for dem, men også at de er et godt team, men jeg fortsatt AC Milan [microblogging]? "Men etter vinterferien, Robinho nesten mistet spiller muligheter, de italienske medier at han ville forlate San Siro i sommer, men stedet er ikke flamenco, men hans tidligere klubb Santos. For fremtiden, åpner Robinho også døren: "Nå er jeg i Milano veldig glad, men hvis et attraktivt tilbud kommer, billige nike air presto   så vil jeg sikkert bli seriøst vurdert."

 

Santoshar tydeligvis klart dette sitatet i forrige uke da Vice President Santos Rodriguez aksepterer Brasil media intervju, sa: "det neste overgangsvinduet, vil vi diskutere og AC Milan Robinho ting, . vi er klar til å re-signere ham "Luo Dedi, tidligere AC Milan-spilleren sa:" Dessverre Robinho ikke gi et bidrag til AC Milan "Som for Robinho, strever for mer muligheten til å spille i neste års VM i Brasil er hans mål, mens Santos er et bedre sted, et godt forhold til Santos og kanskje han nektet å gå til en viktig årsak til flamenco, AC Milan, kan du bli kvitt holde intern best betalte, men ikke spille på byrden av ballen.

 

 

"Markedet" i ordene: ". Å konkurrere om Champions League oppgave er ikke over, nike free run norge   men overgangsmarkedet har allerede startet" I tillegg til Robinho, media også en opptelling av mer neste sesong AC Milan koblet med spilleren. Målvakten posisjon, Abbiati ennå ikke bestemt, men AC Milan har en rekke alternativer, som for eksempel rettende en ung keeper Gabriel, eller importert fra Genoa , Palin, og Cesar muligheten for å bli har blitt nektet .

 

Forsvarslinjen, zapatistene, med resultatene av midt-og sent i sesongen, vil være Galliani buyout, neste sesong, kan bo i teamet, er Bonera og Yepes kontrakt ferd med å utløpe, om å fornye ennå ikke sluttført. Midtbanen, Traore sikkert la Nocerino er også svært sannsynlig å forlate, sier Luo Dedi: "Nocerino AC Milan er ulykkelig, jeg er lei meg Flamini og han må forlate Flamini kontrakt er i ferd med å utløpe, det er nyheter at han har begynt å finne en ny eier, vil trolig gå tilbake til Premier League. "Market", sa midtbanespiller mange mennesker forlate, Kuqi Ka Genoa vil bli en erstatning, Galliani og Genoa席普雷茨奥西har snakket om sine problemer, inkluderer tillegg av supplement også juniorlaget "Cristante steg opp, Galliani han er også veldig bra.

 

AC Milan signeringer trykket i ledningen for angrep er svært liten, og rengjøres Bojan [microblogging] og Robinho, men Galliani i januar har vært å sluttføre den "nye Kaka" Den Thabo Narayan flytte til AC Milan neste sesong,  http://www.freelopesko.com/nike-free-40-v2-c-44/

 

 

Post a comment
Write a comment:

Related Searches