Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Barcelone jalkapallo pelipaidat Ensimmäinen maailmancupin 100 kenttä tukitiimi on syntynyt Saksassa painetaan Brasili

Posted Jun 17 2014 2:02am

Jälkeen World Cup avaaja, Brasilia on pelannut 98 MM-pelejä, kun Lapset jalkapallo pelipaidat Saksan MM avaaja ohjattiin maamerkki 100. Field. Edellisessä 99 peliä, 64 voittoa ja 15 tasapeliä Saksassa tehty 20 negatiivisia tuloksia, pisteytys 206 maalia menettää 117 pallot, 34 kertaa Lapset jalkapallo paita sulkemisen vastustajia, toinen vain Brasilia 42 pelejä.

Crystal Palace pomo Pulis sanoi: "Ehkä sinä tai keskustella Pepen punaisen kortin, mutta parempi, että joukkue epäilemättä Saksa ovat erittäin hyvä joukkue .." Saksan tiedotusvälineiden Muller hullu, "Kicker": "! Super hattutempun ansiosta Muller, Saksan MM kilpailussa taistelu voitto", Saksan jalkapalloliitto Cristiano Ronaldo jalkapallo pelipaidat 2014 sanoi: "Müller teki kahdeksan ensimmäisen heidän henkilökohtaisen kisojen jälkeen tavoitteet, sidottu Voller maailmancupin paras maalintekijä joukkueen historiassa 7, lupaava. "

Joku sodanjälkeisen saksa portugali vitsaili: "! Loew anna ihme Klose mukaan Muller et Millau se ei ole suorituskykyinen, ultra Real Madrid jalkapallo pelipaidat Muller nykyisestä" sodan jälkeen kuusi ja sitten 8-pallo? 7 8 Ball Mill tähän sotaan on oikeastaan osansa asioita, mutta vain hänen Saksan joukkue on mentävä pisimmälle. Muller auttaa Saksan Barcelone jalkapallo pelipaidat tuhosivat linnoituksen, ja eikö olekin? http://www.activeauctionpro.com/

Post a comment
Write a comment:

Related Searches