Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Mark Teixeira årsager til skade scramble

Posted Mar 07 2013 8:03am


 Søges: en amerikansk første baseman. Hvis du er interesseret, så kontakt USA manager Joe Torre eller general manager Joe Garagiola Jr. og få de CV'er i snart. Den amerikanske spiller sin første World Baseball Classic spil fredag.

Den amerikanske tabte starter første baseman Mark Teixeira tirsdag eftermiddag, da New York Yankee belastes en sene i sin højre underarm før USAs første udstilling kamp, ??mod Chicago White Sox. Torre sagde Teixeira anstrengt senen mens rammer fra en tee i batting bur.

"Han tog omkring tre eller fire lette gynger da han var begyndt at komme løs, og han følte noget herinde," Torre sagde, pegede på det øvre område ved håndleddet. "Jeg spurgte ham, om der havde været nogen indikation af det før, og han sagde:" Nej, intet. ' Han har aldrig haft dette før. Han var bare ryster på hovedet. "

En MR-scanning afslørede anstrengte senen, som forventes at holde Teixeira ud for en uge til 10 dage. Han vil flyve tilbage til New York for at se Yankees 'læger, derefter gå til Tampa, Florida Team USA har indtil fredag ??til at finde en erstatning. Torre sagde, at han talte om mulige erstatninger med hans trænerstab under tirsdagens kamp og vil begynde at kontakte dem tirsdag aften.

han USA blev ikke dannet som en all-star hold med flere stjerner i hver position. Den plus side af denne tilgang er, at du ikke har for mange egoer i stammebåd eller spillerne miffed om at sidde på bænken. Ulempen er, at en skade tvinger dig til at søge en top-niveau udskiftning.

Det kunne være et problem. Flere spillere på forskellige positioner slået ned tilbyder denne vinter for at spille i WBC for en række forskellige årsager. De kan være endnu mindre villige til at spille nu, flere uger i foråret uddannelse, eller fordi de spiller i Florida og Team USAs første runde spil er i Arizona.

"Det er alt-frivillig hær. Vi kan ikke gøre nogen spille, hvis de ikke ønsker at spille," Garagiola sagt. "Vi har navnene på de mennesker, der har udtrykt interesse i fortiden, så vi har at gå på. Men vi er ikke begrænset til det, enten."

Torre afviste at nævne mulige udskiftninger, men erkendte, at Paul Konerko er en mulighed, selv om White Sox første baseman flagermus højrehåndede og USA kunne bruge en venstredrejet.

"Lige nu er vi bare at tage navne af første BASEMEN, og han fik tre hits mod os i dag, så der helt sikkert er en overvejelse," Torre sagt. "Tex er en switch-hitter, som var ideel til os. Venstregevind-wise, har vi et par switch-hitters og Joe Mauer, så vi er slags skæv der. Så vi vil forsøge at finde ud af, hvad guldkorn vil være for os. "

Prins Fielder og Ryan Howard, hører du?

Mens spillere, der har deltaget i tidligere WBCs har haft få skader, der stadig er en bekymring for, at spille i turneringen er en risiko teams og spillere ikke ønsker at tage. Torre sagde han fortalte generelle ledere, "Mit mål er at få de fyre tilbage til dig i den samme form, vi fik dem, men jeg kan ikke garantere noget, fordi tingene sker. Dette var bestemt en overraskelse for os alle, også Tex

"Det var ikke noget, han ikke ville have gjort i foråret uddannelse. Det var ikke nogen pitching til ham. Det var bare en freak ting."

Med hensyn til hvorvidt Teixeria s skade vil brændstof bekymring over WBC?

"Hvis de ønsker at finde noget galt, kan de bruge det, men det havde absolut intet at gøre med WBC," Torre sagt. "Jeg mener bestemt dårligt for Tex, men det var en af ??de ting, der bare syntes uundgåelig. Jeg tror det ville være sket hvor som helst. Jeg er ked af det der skete her. Jeg er ked af det skete overhovedet."

"Det stinker at se nogen komme til skade på den måde," USA og Rangers pitcher Derek Holland sagde. "Jeg ved, han er ikke på mit hold [i den regulære sæson], men du aldrig ønsker at se nogen komme til skade."
Post a comment
Write a comment: