Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Måske for sent at balsamere Chavez' lig

Posted Mar 14 2013 10:08am

Det kan allerede vise sig at være for sent at balsamere liget af Hugo Chavez, så Venezuelas afdøde leder som planlagt kan ligge til offentligt skue i al evighed. Det siger landets midlertidige præsident, Nicolas Maduro.

- De bedste eksperter i verden - fra Rusland og Tyskland - har vurderet situationen. De Nike Free Run Sko  videnskabelige rapporter tyder på, at det kan blive meget vanskeligt at få gjort balsameringen mulig, lyder det fra Maduro.

Hugo Chavez døde i sidste uge efter længere tids kræftsygdom og den afdøde præsident har siden ligget lit de parade på et militærmuseum, hvor omkring to millioner mennesker har været forbi.
Måske allerede for sent

Planen er, at hans lig skal balsameres og udstilles på et militærmuseum - ligesom også Kvinder Nike Free 7.0   kommunistiske ledere som Lenin, Stalin og Mao blev efter deres død - så venezuelanerne kan få glæde af at besøge Chavez for evigt, lyder det.

Men balsamerings-processen skulle ifølge eksperterne være blevet påbegyndt langt tidligere, og nu er det måske allerede for sent, fortæller Maduro.

Vælgerne i Venezuela skal pege på en ny præsident for det sydamerikanske olieland 14. april. Her skal Chavez kronprins, Nicolas Maduro, kæmpe mod oppositionslederen, Henrique Capriles, der i oktober tabte kampen om præsidentposten  Nike Freetil Hugo Chavez.

Umiddelbart er Maduro favorit til at vinde valget og ventes at kunne lukrere betragteligt på manges sorg over tabet af præsident Chavez.


Post a comment
Write a comment: