Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Nye narkotika kan give hjertepatienter en Edge

Posted Mar 11 2013 2:20am I søgen efter bedre lægemidler til sikkert hjælpe hjertepatienter, forekommer kliniske forsøg teste tre nye lægemidler til at tilbyde nogle løfte.

To af de stoffer, cangrelor og inclacumab, kan forbedre resultater for patienter, der gennemgår hjerte indgreb såsom angioplastik eller stent, mens en tredje lægemiddel, Inspra, synes at sænke hjerte patienternes odds for død og hjertesvigt efter et hjerteanfald.

Alle tre forsøg blev finansieret af de respektive stoffer «beslutningstagere, og alle tre blev præsenteret søndag på det årlige møde i American College of Cardiology (ACC) i San Francisco.

I den første retssag, sammenlignet forskere en som endnu ikke godkendt blod tyndere kaldet  Nike Free Run Skocangrelor mod den nuværende standard medicin, Plavix (clopidogrel), til patienter, som for nylig har haft en stent implanteret i en arterie for at hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen.

Ifølge den ACC, er mere end 600.000 koronararterie stent procedurer udført i USA hvert år, men lægerne har længe søgt mere sikre alternativer til Plavix til forebyggelse af blodpropper. Plavix kommer med en stor ulempe for patienter hastet til hospitalet med mistanke om hjerteanfald: Det tages i pilleform, og dens anti-koagulation virkninger (med tilhørende blødningsrisiko) kan ikke slides af i op til en uge.

Dette betyder, at præ-behandling af en ny patient med Plavix kan udløse lange forsinkelser i brug hjertekirurgi, som patienten venter på blødningsrisiko at stilne af.

Cangrelor kan hjælpe med at få omkring dette spørgsmål. Selvom det er leveret intravenøst ??og begynder handler hurtigt, dens anti-koagulation effekter også falme hurtigt - inden for en time - skal eventuelle blødningskomplikationer opstår, undersøgelsens forfattere sagde.

Så kan lægerne velkommen til at give hjertepatienter cangrelor ved adgang til hospitalet, og derefter sende dem straks for angioplastik - en minimalt invasiv procedure at genåbne tilstoppede fartøjer - eller stent, hvis det er nødvendigt.

I forsøget, som blev finansieret af cangrelor s maker, New Jersey-baserede The Medicines  Kvinder Nike Free 7.0 Company, sammenlignet forskere kortsigtede resultater for 11.000 patienter som fik indsat stent på en af ??153 centre rundt om i verden.

Nogle af patienterne fik cangrelor, mens andre blev Plavix. Undersøgelsen blev også offentliggjort online søndag i The New England Journal of Medicine.

Forskerholdet rapporteret, at cangrelor reduceret med 22 procent odds for en patient dør, har et hjerteanfald eller har en blodprop udvikler sig i stentbehandlede fartøj senest to dage efter proceduren, sammenlignet med patienter, der tog Plavix. Sikkerhedsprofil var ens: Alvorlig blødning ved 48 timer efter stent procedure forekom hos 0,16 procent af dem på cangrelor og 0,11 procent af dem, der fik Plavix.

Udtalelse ved et pressemøde søndag, sagde Dr. Cindy Grines, en hjertespecialist på Detroit Medical Center, at hvis cangrelor modtager US Food and Drug Administration godkendelse, som den kunne have en "enorm indflydelse" for hjertepatienter.

Den nye undersøgelse "viser, at vi ikke nødvendigvis behøver at forbehandle disse patienter, men når de kommer til laboratoriet, vi kan give dem en meget hurtigt fungerende medicin med hurtig indsættende virkning og hurtig offset," sagde hun.

Der er en advarsel, men: omkostninger. Bly forsker Dr. Deepak Bhatta, chef for kardiologi på Brigham and Women 's Hospital i Boston, fortalte reportere, at cangrelor pris endnu ikke er fastsat, men det sandsynligvis vil bære en langt højere pris end Plavix. Men han mener, at udgifterne til medicin vil blive opvejet af besparelserne som patienter undgå langvarige pre-kirurgi hospitalsophold, venter på effekten af ??Plavix at fortage sig.

En anden undersøgelse fokuserede på lægemidlet eplerenon, der markedsføres af Pfizer som Inspra. Det stof er i øjeblikket FDA-godkendt til at hjælpe lavere højt blodtryk og at afværge hjertesvigt efter hjerteanfald. I det nye Pfizer-finansierede forsøg, tog lidt mere end 1.000 patienter, som havde haft et hjerteanfald forårsaget af fuldstændig blokering af en arterie enten Inspra eller et placebo i tillæg til standard behandlinger.

Patienterne blev fulgt i et gennemsnit på lidt mere end 10 måneder. Forskere ledet af Dr. Gilles Montalescot af PITIE-Salpêtrière Hospital i Paris rapporterede, at dem, der fik Inspra var 38 procent mindre tilbøjelige end dem på en placebo at få resultater, såsom døden ved kardiovaskulære årsager, rehospitalization på grund af hjertesvigt, uregelmæssig hjerterytme eller andre indikatorer for hjertesvigt.

Kommentar til resultaterne på en pressekonference, sagde Dr. Miguel Quinones, formand for kardiologi på Methodist DeBakey Heart and Vascular Center i Houston, undersøgelsen viste en "slående" kortsigtet gavn for patienterne, men det er uklart, om det ville blive opretholdt over tid. Brug af Inspra kunne være "et spil-changer, hvis vi kunne påvise tre til fem år senere, at vi har forbedret resultaterne," sagde han.

En tredje og mindre forsøg, som blev offentliggjort samtidig online i Journal of American Nike Free  College of Cardiology, så på en anden stadig-ikke-godkendt lægemiddel, anti-inflammatorisk middel inclacumab, til brug i patienter, der gennemgår angioplastik.

Den ACC bemærkede, at mere end 1 million amerikanere hvert år gennemgå angioplastik. Men angioplastik kan også udløse skader på hjerte væv, og man mente, at det nye lægemiddel kan medvirke til at minimere denne risiko.

I undersøgelsen, som omfattede 322 patienter med en almindelig form for hjerteanfald, fik deltagerne enten forskellige doser af inclacumab eller et placebo omkring en time før deres ballonudvidelse.

Forskerholdet vurderede ændringer i niveauet af troponin I - et protein der findes i blodet, der angiver skader på hjertet - som et middel til at fortælle, om stoffet var effektiv eller ej.

Forskerne rapporterede, at 24 timer efter proceduren, patienter, som havde fået den højeste dosis af inclacumab så deres troponin I niveauer falde med mere end 24 procent i forhold til dem på et placebo - angiver mindre hjerte vævsskader. Niveauet af en anden markør for hjerte vævsskader, kaldet CK-MB, faldt med mere end 17 procent i løbet af 24 timer sammenlignet med placebo, holdet tilføjet.

Der var også "ingen dårligt signal [fra de data] i form af en større procentdel af blødning eller infektion" med brug af inclacumab, fortalte undersøgelse forfatter Dr. Jean Claude Tardif, direktør for Research Center ved Montreal Heart Institute, reportere.

En ekspert er aftalt, men sagde mere undersøgelse er nødvendig. "Det ser ud til at være meget lovende, [og] jeg håber, at vi får at se denne fortsatte i større forsøg," Dr. Neal Kleiman, medicinsk direktør for hjertekateterisation Laboratories på Methodist DeBakey Heart and Vascular Center i Houston, sagde i pressemøde.

Tardif sagde, at sådan en retssag er under planlægning. Den aktuelle undersøgelse blev finansieret af lægemidlets udvikler, Hoffman-La Roche Ltd

Resultater fra undersøgelser, der kun har været præsenteret på medicinske møder, såsom Inspra retssag, typisk betragtes som foreløbige indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Post a comment
Write a comment:

Related Searches