Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

James Rodríguez 10, http://www.activeauctionpro.com

Posted Aug 06 2014 7:02am

Vaikka Real Madrid ja Paris Saint-Germain Di Marian siirtää melkein päästä lopulliseen sopimukseen, Mary tulee olemaan 75 miljoonaa euroa plus kelluva Terms of 5.000.000 euron liittyä PSG puolesta Mary ja PSG neuvottelut on kuuluisa eurooppalainen välittäjä Mendes hän ja Ranskan joukkue on päässyt sopimukseen: argentiinalaiset verojen jälkeen vuosipalkka jopa 800 miljoonaa euroa. Kuitenkin, johtuen viivästynyt maksutavat päästä sopimukseen, joten kaksi ristiä tämä siirto ei ole vielä virallisesti julkistettu.

PSG ei siirry Dimaliya rikkomisesta UEFA taloudellisen reilun bill, viettää 50 miljoonaa euroa esitellä David - jälkeen Ruiz, tämä Ranskan joukkue on hallitsemaan kulujaan, vain Cavani tai muut pelaajat lähtevät joukkueen jälkeen Ravitch, PSG on pakko James Rodríguez 10 ostaa Dimaliya. On todettu, että paikallista aikaa klo 17.00 5. elokuuta Mary Bell on matkustettava Bath Sports City Derbyshire raportit ja Cross, Khedira, Marcelo, kuten Dimaliya jälleen Robben Football paidat vahvistettu määräpäivä 5 elokuu. Kaikki pitkin, suhde Maria ja Real Madrid ovat tilan jännitteitä, Argentiinan edellyttää parempaa vuosipalkasta, mutta johtajuutta joukkueesta useita kertoja kieltäytynyt Mary, osapuolet päättivät jättää Argentiinan välttämätöntä.

Di Marian odottaa PSG voivat nopeuttaa tämän siirron 5. elokuuta palata ennen virallista ilmoitusta tämän tilanteen ennen, mutta nyt, koska pannut täytäntöön maksutapaa, kauhea puolestaan on ollut pysähdyksissä tilassa, samalla odottaa päätökseen tämän siirron, Mary tulee osallistua joukkueen koulutukseen Madridissa. http://www.activeauctionpro.com/

Post a comment
Write a comment:

Related Searches