Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

billige nike air presto,nike free run norge ,freelopesko.com

Posted Apr 12 2013 7:33am
Over-spesifikasjon av antall tapte skjønnhet sko blyinnhold
News reporter lært fra Shenzhen inspeksjon og karantene Bureau, Nylig er rådet lys industrielle deteksjon ferdigheter kjernen farging laboratoriet funnet for en rekke inngang fottøy varer til USA i tilsynet med den testen, kan de gummisåler av totalt blyinnhold deteksjon ingen anstendig, har en betydelig risiko for kvalitetssikring. billige nike air presto   Test og karantene avdelinger bedt Shenzhen inngang sko til nivået av fokus, for å hindre at blyinnholdet i barnas sko overbemannet.
 
     Det er enighet om at lasten for PVC overflate jenter sandaler, kunngjorde den samlede blyinnhold test spesifikasjoner basert på den amerikanske forbruksvarer forsikring kommisjonen å stoppe testing, gummisåler totale innhold av bly 232 mg / kg. Ifølge US forbruksartiklenes Forsikring Improvement Act regler, 12-åringen og seq babyen varer, totalt blyinnhold grense på 100 mg / kg.  nike free run norge   Denne påvisning av varer utover 232% av verdien av grensen regelen.
 
     Dannelsen av blyinnholdet i barnas sko ingen anstendig grunn, kan sekundære råvarer forbruk bedrifter ikke brukes for blyinnhold ugyldig mester, slik som såle, til PU lær forbruk prosessen legger tilbake til materialet eller avfall, eller bruk av de gjenværende lav kvalitet materialer dannet rensing, og alle sko foretakene ikke ta hensyn til risikoen for forsikring kvaliteten på de opprinnelige dataene er også en av grunnene.
Post a comment
Write a comment:

Related Searches