Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Obama-budget: Både vækst og besparelser

Posted Apr 11 2013 2:32am
Det Hvide Hus fremlagde onsdag et budgetforslag for finansåret 2014, der vil nedbringe det amerikanske budgetunderskud på tre år gennem omfattende besparelser og ved at få millionærer til at betale mere i skat.

- I årevis har debatten i Washington været koncentreret om at få bragt vores budgetunderskud ned for enhver pris og få sikret de investeringer, som skaber økonomisk vækst, sagde Obama, der torsdag talte til journalister i præsidentboligens rosenhave.

- I dette budget sker begge dele. Vi kan både få økonomien til at  Nike Free Runvokse og få reduceret vores underskud, siger den amerikanske præsident.

Udspillet kombinerer nedskæringer i overførselsindkomster til pensionister, som demokraterne er imod, med skatteforhøjelser for de velhavende, hvilket republikanerne er imod.

Udspillet har dog ikke mange chancer for at komme igennem Kongressen i dets nuværende udformning og er første og fremmest et redskab, som alle kan navigere efter i opgøret mellem de to store partier.

- Dette er et tilbud, hvor præsident Barack Obama er gået mere end halvvejs  Mænd Nike Free 5.0 for at komme republikanerne i møde, siger kilder i Obama-administrationen.

I budgettet, der ifølge Obama vil skabe vækst og flere job, opereres der med, at ledigheden i USA falder til 7,2 procent i 2014.

Der lægges op til øgede investeringer i forskning og i sundhedsprogrammer, mens rumfartsadministrationen Nasa og miljømyndighederne vil blive ramt af mindre besparelser.

I Forsvarsministeriet Pentagon blev fremlagt en budgetplan, som vil holde de militære udgifter på det aktuelle niveau næste år.

Iagttager siger, at Pentagons planer om nye fly, skibe og andre våben, kan vise Nike Free  sig blot at være ønskelister uden klar opbakning i det politiske dødvande i Washington.

Post a comment
Write a comment:

Related Searches