Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

nike free run herre,nike free haven 3.0 norge,freenorgerun.com

Posted Apr 13 2013 6:54am

AP 2012/13 sesongens European Cup semi-finalen mot situasjonen har nettopp annonsert, at Bayern [microblogging] [microblogging] München vil konkurrere om en plass i finalen, mens i den andre semifinalen, nike free run herre   Royal og FC Barcelona [microblogging] Den Madrid [microblogging] og Dortmund møtes igjen etter kampen i gruppen. Etter slutten av balloting, den tyske foten [microblogging] ball samfunnet og mediene på resultatene av stemmeseddelen er mer optimistiske.

 

 

"Kicker" i stemmeseddelen resultatene viste at: "nike free haven 3.0 norge   av to tyske lag konkurrerer for finalen på Wembley drømmen fortsetter likevel spennende duell mellom to svimlende, er bare beklage at to tyske spillerne. . er de første viktigste kunden "Der Spiegel kommenterte:". de semi-finalen i Champions League denne sesongen er konkurransen mellom de to fotball krefter i Tyskland og Spania "" Le Monde "sa også:" Disse to Champions League-semifinale tysk fotball vil være en god mulighet til å reversere de siste årene på landslaget nivå spanske laget har blitt undertrykt bare beklage at noen to tyske lagene er de første til å spille hjemme. "Süddeutsche Zeitung" for visninger av stemmeseddelen resultatene : Bayern München kan være i stand til å få en av de sterkeste av de tre lagene, mens Dortmund håper stand til å fortsette Xiaozusaishi de gode resultatene den første passasjeren keiseren for to spanske lagene er en fordel "..

 

En Champions League semi-finalen er som VM eller EM en knockout, er en stor utfordring for spillerne. Alt er mulig, i en høy grad av konfrontasjon er ofte detaljene avgjør suksess eller fiasko, en slik opplevelse for spillerne på det tyske landslaget er veldig viktig. "tyske laget (microblogging) trener Joachim Loew [microblogging] at resultatene av stemmeseddelen," sa Bayern og Dortmund bevist sin styrke denne sesongen, Heynckes og Klopp er kjent med sine motstandere, http://www.freenorgerun.com/nike-free-haven-30-c-114/   vil de være godt forberedt de to neste kamper, jeg ønsker dem lykke til. "

 

Har trent Borussia Dortmund og Bayern München Hitzfeld sa i et intervju: "Jeg er glad ingen duell mellom det tyske laget i semi-finalen mot Barcelona [microblogging] For Bayern vil ikke være lett, fordi Barcelona er det beste laget i Europa vil det være et oppgjør mellom to av de mest populære lag. Dortmund for Real Madrid [microblogging] vil være et lite mareritt, men Dortmund spillerne fortsatt optimistiske. "

Post a comment
Write a comment: