Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Naisten Nike Free Run + Best Free Run Kengät

Posted Mar 13 2014 2:46am

Suunniteltu antamaanluonnollisen liikkeen etuja käynnissä avojaloin , Miehet Nike Free Run 2 tarjoaa valikoiman joustavia pohjat ja ultra - kevyitä materiaaleja valita. Hengittävä jarakenteeltaan monikerroksinen luodakevyt , toisen iho - sovituksen ,minimalistinen muotoiluNike Free Run 2 auttaa vahvistamaanjalka ja nilkan työskentelemällä ydin lihaksia , joita ei ole aktivoitu inconventional lenkkitossut . Nike Free flex uratpituus ja leveyspohja , jolloin jalka liikkua luonnollisesti parantaa flex ja pito varpaat ja lisäämällä jalka liikerataa . Paljain jaloin kaltainen vapaus ja kenkä - kuten tuki ,innovatiivisia Nike Free rakentaminen jopa auttaa parantamaan tasapainoa , kun treenaat .

Miehet Nike Free Run 2 Musta Valkoinen

Saatuaan tietää, että Stanford urheilijat oli harjoitellut avojaloinyliopiston golfkenttä , kolme Nike Free Run kaikkein innovatiivisia ja luovia työntekijöitä lähti kehittämäänkenkä, joka tuntui luontevalta ja painoton , kuten paljain jaloin . Vuonna 2002 , he tutkivatjoukko miehiä ja naisia ??paineenmittausreikiä pohjalliset teipattu jaloilleen , käyttäen nopeaa kameraa kaapata kuvia kumpikin jalka liikkeessä .
Joukkue vietti kahdeksan vuotta opiskeluabiomekaniikan shoeless käynnissä . Saavutettujen tulostenymmärtämiseenjalka luonnollinen lasku kulma , paine ja varvas -asentoon, jolloin Nike suunnittelijat rakentaaepäsovinnaisia ??ja joustava juoksukenkä sisältä ulos .

Naiset Nike Free Run 3 Pinkki Harmaa

Tutkimukset osoittavat, että paljain jaloin juoksijat kehittämään vahvempia jalat . Natural Motion rakentaa voimaa , ja voima tarkoittaa nopeutta . Best Free Run Kengät ennen kaikkea nopeutta . Mutta ensin sinun täytyy rakentaa lihaksia , koska Naiset Nike Free Run 3 vie hieman totuttelua . Voimakkaita leikkauksiaulkopohja tarkoittaa jalat flex ja liikkuamiten he jos olisit avojaloin .

Post a comment
Write a comment: