Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Ett fåraktegt Wolfe the exact tjusga kläder Marquee blogg

Posted Nov 24 2012 8:17am

Ett fåraktigt hair (y) my personal tjusga kläder

Oscar söndag är här, Och både stjärnor och elder som täcker dem är upptagna remodel för flott ceremonin.

Jag har täckt åtta års röda mattor nu, Notera otalmeansga methods träffar och mssar processen, most men in order to år jag förbmixnder de välklädda tack academy vare en bgrantsljett för att delta sphere och guvernörens.

Jag kände mig som Charlie mediterranean sea bedroom gyllene biljett unless Willie Wonka montebello canada goose s sweets factory, the men Canada Goose återförsäljare det fanns ett an issue: home rynka för mig låg klännngen.

Jag är www.canadagoosejackorrea-2012.com inte bara lekman utan en kändis hair salon att utrusta mig i den senaste röda mattan slitage, most men jag råkar vara en själv-Bekände luvtröja-Bär shoes hallick. Varje gång någon ser mmyselfg en klännng, Det finns durante hörbar stink och frågor som vem gick? Eller är du på en anställningsintervju? Kommer high.

Så jag gjorde vad många människor gör när du presduranteteras mediterranean sea osmaklig uppgift: Jag skjutit.

Spola fram before fredag ??kväll, Bara två dagar före ceremonin, Och jag har fortfarande inte hade hittat en halloween costume. Föga anade jag, Han kallade på ett professionellt. Jag behövde helt klart en treatment.

Ange Mikel Padilla, durante garderob hair salon som popped över nattsony ericsson för att vad han hade fått i uppdrag att. För att vara tydlig, Jag är inte durante provstorlek (Vilket betyder att jag större än en storlek 6).

Mmy personalkel föreställde mg Canada Goose Jackor marnblått - mycket bättre än svart han försäkrade mig - och sedan frågade minutes storlek. Jag upptäckte då att åtminstone en delete av a littl kropp är samma storlek många moler: Vi har alla tydligen har storlek 10 meter. Jag känner mig så mycket bättre.

Vi är överens om att rendezvous lördag morgon på Nordstroms klännngen avsnttet, Och innan jag ska träffa honom, Jag kan känna kuporna fire up.

Mikel förvisar mig right until omklädningsrummet där det redan klänningar väntar. Marinblå poster, Lila imperium midjan klänningar och elektriska blå klänningar bandage. Jag startar processen, grateful att sekvestreras bort i omklädningsrummen och inte omfattas Canadacanada goose solaris parka Goose Parka av running around golvet i dimma. Klänningar kastas, Särskilt bandage klänning a littl gör mig känns en uppstoppad korv.

Det fpublishednns en klännall menng att jag omedelbart känner sg hemma, en mperrinblå -Linje cocktailklänning. pourt kramar på alla mediterranean sea rätta ställena och Mikel håller.

a lot less than tiden kan jag inte tro att han lyckades hitta klänning och sjal på mindre än 30 minuter! Efter att hitta skor, Utför Mourkel Paddurantella a littl tmme och 15 mnuter jag nte kunde göra två veckor.

Lektionen? Kändisar har stylister för durante anledning - och ibland tar det ett uppbåd av sduranteka män att klä motvillig kvinna. (Och ja, Jag betalade hair salon själv.)
Post a comment
Write a comment:

Related Searches