Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Ingenting i det hele tatt har forvandlet sneakerheads

Posted Jun 09 2013 3:07am
Ingenting i det hele tatt har forvandlet sneakerheads. Som vi alle vet, erNike Freeav basketball joggesko. Det er en god grunn til at de er basketball sko juggernaut i det verdensomspennende markedet. Nike er andre til ingen når det gjelder innovasjon og engineering. De siste par årene har de opplevd basketball sneaker gruppen all hyped up. Hyped opp med deres nyeste og største skoen teknologi anerkjent somNike Free Run. Denne progressive ny teknologi er ansatt på deres "Hyper" linje med basketball joggesko i type Hyperdunks, Hyperfuses og Hyperballers. Det har også blitt utnyttet på den nye Air Jordan Q fly. I tillegg ser det ut som flere versjoner av sine basketball sko med Hyperfuse ingeniør er på vei.
Hva er dette Hyperfuse engineering som er å få ansatt på hver Nike sko under solen? Hyperfuse er en blanding av ca tre forskjellige aspekter (kunstig innhold, mesh, og TPU film) tvunget i fellesskap under intensiv varme. Alle om tre materialer vise seg å være det som identifiseres som Nike Hyperfuse. Blandingen av disse noen ulike faktorer skaper trolig en eneste av de vanskeligste overdel som noensinne har før blitt brukt på en basketball sko. Hva gjør dette? Det har for det meste sikker, komfortabel og tøff tur som en baller kan komme i en sko. I tillegg besitter Hyperfuse en mesh-innhold utnyttes på den øvre av skoen som gjør det mulig for en rømning av varme ved hjelp av det luftstrøm paneler fra midten del av foten. Den delen som bygger opp mest temperaturen under trening. Det er en rekke fordeler til dette teknologisk innovasjon.
Foruten stabilitet og lang levetid at Hyperfuse gi, den største i lett demping og ventilasjon er to enorme fordeler som denne progressive prosjektering gi. Dette gjør det mulig for pusteevne og en lett komme til å føle. Ekstremt håndfull basketball sko tillate for balanse og lette effektivitet at Nike "Hyper" sekvens gjør. Videre har ingen sko på markedet den "pusteevne" som en basketball sko med Nike Hyperfuse har.
Denne nye revolusjonerende layout ble skapt av
Nike Free Run 3Shane Kohatsu og Fred Dojan. På en ferie til Kina disse to genuises kom opp med ideen for Hyperfuse ved å observere kinesiske ballers drive på utendørs domstoler i Kina. Produsere en sko som var holdbar for ut av dører domstoler var bare én bestemt av sin misjon. Den andre var å lage en sko som ville la for lufting av varmen som ble utviklet opp gjennom intense engasjere seg i. Som et resultat av deres forsøk, har Nike sko for basketball blitt revolusjonert. Hyperfuse har tatt sneaker planet med storm. Og det synes å være som for alle praktiske formål, vil Nike fortsette å være den regjerende mesteren av betydelige funksjonalitet basketball joggesko.
Post a comment
Write a comment:

Related Searches