Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Google søgning har tekniske spørgsmål registrering iTunes App sider

Posted Apr 03 2013 2:46am
En masse nyhedshistorier offentliggøres i dag spørgsmålstegn ved, om Google-søgning var sænke rangordning af iTunes apps i forespørgselsresultater, men web gigant siger, at det var faktisk bare at have tekniske problemer.

"Vi har haft nogle problemer hentning sider fra iTunes webservere, og som et Nike Free  resultat nogle mennesker kan have haft problemer med at finde iTunes apps i søgning nemt," Google fortalte Search Engine Land. "Vi arbejder med holdet der for at sikre søgebrugere kan finde, hvad de leder efter."

Det synes spørgsmålet blev først bemærket af Appsfire medstifter Ouriel Ohayon der lagt et notat på Facebook tidligere i dag forklare, hvordan han kunne ikke finde iTunes siden for hans WhatsApp app i Googles øverste søgeresultater.

"Noget virkelig underligt start [sic] til at ske på google. Det er blevet umuligt at finde iPhone og iPad apps på udkig efter dem i søgemaskinen med en normal forespørgsel," Ohayon skrev. "Hvad skete der? Google spille spil?"

Flere tech nyhedskilder kiggede ind Ohayon klage og indså, at det ikke kun var WhatsApp  Mænd Nike Free Run med forespørgslen spørgsmål, men flere iTunes App sider ikke blev opført på toppen af ??Googles søgeresultater. Efter megen spekulation om, hvorvidt Google spille en grim trick på Apple bekræfter Web gigant, at det hele var blot en teknisk blip.

Mens dette skrives, en Google-søgning efter "WhatsApp app til iPhone" er stadig ikke opdrage  Nike FreeApples App Store på den første side af søgeresultaterne.

Post a comment
Write a comment:

Related Searches